Prima pagină » Cancan » Andreea Raicu, adevărul despre relația cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea

Andreea Raicu, adevărul despre relația cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea

20 oct. 2021, 13:37, 2 ,
în Cancan

În vară, Andreea Raicu a fost suprinsă alături de Matei Stratan, în Toscana, iar recent ea susținea că are un iubit, fără a-i dezvălui identitatea. Chiar dacă ea a evitat să confirme sau să infirme relația cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea, cei doi au fost surprinși de mai multe ori împreună.

Andreea Raicu este o figură foarte cunoscută în România, fiind implicată în trecut numeroase proiecte media. Inițial, aceasta a debutat în showbiz ca prezentatoare TV. De asemenea, numele ei este legat și de multe acțiuni caritabile, iar în prezent are numeroase postări pe Instagram, cu unele chiar surprinzându-și fanii.

Andreea Raicu, relație cu Matei Stratan?

Zvonuri conform căruia Andreea Raicu și Matei Stratan ar avea o relație au apărut după ce aceștia au fost surprinși împreună în Toscana. Potrivit apropiaților, Andreea Raicu a primit un cadou supriza de la bărbatul iubit în miez de noapte. La scurt timp de la apariția acestor zvonurir, Matei Stratan a vorbit public despre relația dintre el și Andreea Raicu.

„Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a declarat fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

La rândul ei, Andreea Raicu a declarat că este într-o relație fericită și mai pregătită ca niciodată să îmbrace rochia de mireasă.

„Viaţa mea este foarte liniştită, pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam pentru că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit”, a mărturisit vedeta pentru Viva.ro

Cu toate acestea, la ceva timp de la aceste declarații, Andreea Raicu a fost surprinsă părăsind casa lui Matei Stratan, dar și acasă la părinții afaceristului și în ipostaze cât se poate de tandre alături de acesta.

Ce relații a mai avut Andreea Raicu și cu cine s-a iubit

Cu toate că momentan nu-și asumă public nicio relație, în trecut Andreea Raicu s-a iubit cu bărbați celebri. La vârsta de 25 de ani, Andreea era într-o relatie cu unul dintre cei mai bine cotați fotbalisti români – Cristi Chivu. Din păcate, relația a durat doar un an, până în 2003. Totuși, una dintre cele mai controversate relații ale showbiz-ului românesc este relația dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă. Cei doi au fost împreună 5 ani, timp în care s-au despărțit și s-au reîmpăcat de nenumărate ori. După doi ani, cei doi s-au despărțit însă după o pauză destul de mare, Andreea Raicu și Tudor Chirilă au mai dat o șansă relației lor. Însă în 2011 și-au spus adio definitiv.

Andreea Raicu iubit

Andreea Raicu și Tudor Chirilă au avut o relație foarte controversată

La numai un an distanță, Andreea își găsea din nou fericirea alături de tenismenul Horia Tecău. Relația lor a evoluat rapid și după doar două luni se mutau deja împreună. S-au despărțit însă din cauza turneelor și a meciurilor de tenis care îi țineau departe unul de celălalt un timp îndelungat. În altă ordine de idei, momentan nu se știe exact dacă Andreea Raicu și Matei Stratan formează un cuplu, iar când va apărea un iubit în viața vedetei, aceasta nu se va sfii să recunoască acest lucru.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *