Prima pagină » National » Andreea Popescu, despre relația pe care o avea cu Delia. „Ne băteam și ne certam foarte des”

Andreea Popescu, despre relația pe care o avea cu Delia. „Ne băteam și ne certam foarte des”

10 nov. 2023, 11:58,
în National

Andreea Popescu, fosta dansatoare a artistei, a vorbit despre relația pe care o avea cu Delia pe vremea când lucrau împreună.

Andreea Popescu a fost dansatoarea Deliei pentru o durată de câțiva ani, iar între ele s-a dezvoltat o legătură mult mai apropiată decât cea pur profesională, devenind prietene foarte bune de-a lungul timpului. Cu toate acestea, colaborarea lor s-a încheiat acum mai bine de zece ani, iar acum Andreea a revenit în fața publicului și a discutat despre momentele tensionate care au avut loc între ea și artista în perioada în care lucrau împreună.

Andreea Popescu, despre relația pe care o avea cu Delia

Delia și Popescu au colaborat în domeniul profesional timp de 4 ani, dansatoarea fiind alături de celebra artistă la multe concerte și nu numai. Cele două au dezvoltat și o relație de prietenie, petrecând mare parte din timp împreună. Din anul 2011, însă, Andreea Popescu și Delia nu au mai lucrat împreună, iar de atunci viețile lor au urmat căi diferite, dansatarea s-a căsătorit și a devenit mamă a trei copii.

Cu toate acestea, după mai mult de zece ani de la încheierea colaborării lor profesionale, Andreea Popescu a vorbit despre perioada în care ea și Delia petreceau mult timp împreună, dezvăluind că între ele au existat și conflicte, unele dintre ele fiind chiar violente. Fosta dansatoare a recunoscut că ea și Delia aveau adesea discuții contradictorii, iar în unele cazuri au recurs chiar la violență, cum s-a întâmplat într-o ocazie când cele două se aflau în mașină și Delia a avut o reacție agresivă față de fosta ei dansatoare, în urma unui dezacord.

Cu toate acestea, Andreea Popescu amintește că în perioada în care ea și Delia colaborau o considera pe cântăreață cea mai bună prietenă a sa. Ea a povestit chiar că Delia nu a manifestat niciodată o atitudine superioară față de ea, iar conflictele dintre ele se rezolvau rapid, reușind mereu să se împace.

„Ne-am și bătut, în mașină. Ne băteam și ne certam foarte des, după care ne împăcam imediat. Într-o prietenie nu te cerți? Odată, așa de tare am enervat-o, încât, la volan fiind, s-a întors să mă lovească.

Dar eram foarte apropiate și ne-am susținut mult. Era cea mai bună prietenă a mea, eu pentru ea la fel, ne completam. Ea nu a avut atitudinea asta vizavi de mine, eram egale”, a declarat Andreea Popescu pentru Playtech.ro.

Cum se descurcă Andreea Popescu în rolul de mamă a trei copii

Andreea Popescu este una dintre cele mai apreciate dansatoare din România. Aceasta a colaborat mulți ani cu Delia Matache și a făcut furori de fiecare dată când s-a afișat pe scenă. Artista are o carieră de succes și se mândrește cu realizările sale profesionale deosebite. De câțiva ani, fosta dansatoare a renunțat să mai apară în lumea mondenă pentru a se dedica familiei sale frumoase.

Andreea Popescu are trei copii superbi și un soț care o răsfață mereu. Aceasta este căsătorită cu Rareș Cojoc, bărbatul care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Fosta dansatoare a Deliei a dezvăluit recent cum se descurcă în ipostaza de mamă a trei copii și care sunt marile provocări de care are parte pe plan personal.

,,Nu este ușor. Mi-am dorit dintotdeauna să am mulți copii, ne-am dorit, de fapt, o casă cu mulți copii. Nu este ușor dar, în același timp, mă bucură statutul de mamă, dacă pot să zic așa, mi-am dorit foarte mult să fiu mamă și atunci, peste orice greutate trec destul de ușor. Când am avut un copil, am zis că e greu, când am avut 2, am zis că era mai ușor cu unul, când sunt 3, voi spune cât de ușor a fost cu 2.”, a declarat aceasta.

Despre relația cu Delia, Andreea Popescu susține că au fost cele mai bune prietene și că, la fel ca în orice relație, au mai existat și momente de tensiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024