Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea, polițista care simte hoții. Ce a descoperit despre un bărbat suspect din Vama Veche
Andreea, polițista care simte hoții. Ce a descoperit despre un bărbat suspect din Vama Veche

Andreea, polițista care simte hoții. Ce a descoperit despre un bărbat suspect din Vama Veche

08 iun. 2022, 11:56,
BZI.ro, în Radio

Recent, pe pagina de socializarea a MAI a fost publicată o poveste despre Andreea, căreia i se mai spune și polițista care simte hoții. Aceasta este din Vama Veche și zilele trecute se plimba prin stațiune cu soțul ei, în timpul liber. Datorită flerului polițistei, a fost prins un bărbat care furase o mașină din Timișoara și se ascundea la malul mării.

O polițistă în vârstă de 33 de ani a simțit că este ceva în neregulă cu un individ ce se plimba pe străzile din Vama Veche. Incredibil ce au descoperit colegii ei despre bărbatul respectiv, după ce i-a sunat. Pe pagina oficială de Facebook a Ministerului de Interne a fost publicată povestea unei polițiste, pe nume Andreea, care lucrează în sistem de ani buni.

Aceasta se afla în afara programului de muncă atunci când a sesizat un bărbat suspect că se plimba pe străzile din Vama Veche. Andreea și-a sunat un coleg de muncă și l-a rugat să verifice numărul de înmatriculare a autoturismului în care se urcase individul.

Un bărbat ce nu părea din peisaj

După ce au căutat numărul de înmatriculare în baza lor de date, polițiștii au descoperit că mașina condusă de acel bărbat era furată din Timișoara. Cu ajutorul Andreei, aceștia l-au prins pe hoț, care era urmărit și pentru alte fapte.

„Se plimba prin Vama Veche cu soțul ei. Era în ziua liberă. Cunoștea bine Vama și tipul de oameni ce veneau pe acolo. La un moment dat, a zărit un bărbat ce nu părea din peisaj.
– Nu îmi place tipul acesta, i-a spus soțului.
– Pe bune? Măcar astă seară stai și tu liniștită.
– Stau, dar trebuie să dau un telefon, i-a spus Andreea soțului în timp ce își suna colegul care era de serviciu.
– Uite, sunt la magazinul din centru. E un individ aici. Eu simt că e ceva cu el. Veniți și voi prin zonă.

Andreea, polițista care simte hoții

Timp de câteva minute, Andreea a stat cu ochii pe acel bărbat până când acesta a ajuns la un autoturism care avea prelată pe el. În timp ce acesta a ridicat prelata, Andreea a văzut numărul de înmatriculare.

– Te rog, verifică numărul acesta de înmatriculare, i-a spus Andreea colegului.
– Mașina e furată din Timișoara. Individul mai e acolo?
– Da, da. Pleacă acum înspre centru.
– Perfect. Îi ieșim în față.

Și așa s-a și întâmplat. Oprit de polițiști, bărbatul a recunoscut totul. De fapt, era urmărit și pentru alte fapte. A avut însă o singură întrebare.

– Cum v-ați dat seama? Eu am ajuns ieri noapte și am pus imediat prelata pe mașină.
– Nu după mașină. Colega noastră a avut un semn de întrebare de cum v-a văzut prin stațiune.
– Adică ce anume!
– Adică simte hoții!”, scrie pe pagina de Facebook a Ministerului Administrației și Internelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *