Prima pagină » Cultural » Andreea Moromete, la un pas să fie eliminată de la Survivor România 2023. „Războinica” a avut o reacție necontrolată

Andreea Moromete, la un pas să fie eliminată de la Survivor România 2023. „Războinica” a avut o reacție necontrolată

10 mai 2023, 10:50,
BZI.ro, în Cultural

Andreea Moromete este la un pas să fie eliminată de la Survivor România 2023. Cel care a propus să fie înlăturată din concurs este Andrei Krișan. Între cei doi a izbucnit un adevărat scandal, iar Andreea Moromete a aruncat cu cuinte grele la adresa bărbatului. „Războinica” a avut o reacție necontrolată și i-a surprins pe mulți.

Andreea Moromete, la un pas să fie eliminată de la Survivor România 2023

Andreea Moromete este una dintre concurentele care s-au făcut remacrcate de la primele apariții în cadrul competiției Survivor. Recent, tânăra a fost propusă spre eliminare de către colegul ei, Andrei Krișan, care a acuzat-o că trișează în concurs. Vizibil deranjată de declarațiile acestuia, Andreea Moromete a reacționat dur când a aflat că se află la un pas de a pierde competiția.

„Simțeam, așa, că o să mă înjunghie un cuțit. Simt de ceva timp. Fiecare face în concursul ăsta ce simte și dacă unii aleg să calce peste cadavre ca să ajungă cât mai departe, e modul lor de a o face, eu nu mă regăsesc.

Nominalizarea asta pentru mine e un cuțit de la un om pe care eu l-am considerat prieten. (…) Prefer, dacă e să ies la prima mea nominalizare, să știu că am ieșit pentru că am fost eu și aia e, nu m-au plăcut oamenii… Decât să joc un rol și să par mielușel și de fapt să fiu un #$%^& de om și să păcălesc publicul. Decât să-mi bat joc de oamenii ăia care uită și să ajung așa în finală, nu mersi”, a afirmat Andreea Moromete.

Ce i-a spus ,,războinica” lui Andrei Krișan, cel care a propus-o spre eliminare

Andreea Moromete a avut o reacție necontrolată când a aflat că Andrei Krișan a votat-o pentru a fi eliminată din faimoasa competiție Survivor România 2023. Tânăra s-a supărat foarte tare pe colegul ei și l-a acuzat că este cel mai fals om din emisiune. Andreea Moromete a aruncat cu multe cuvinte grele și a răbufnit împotriva lui Andrei Krișan.

„Nu mai suport falsitatea și asta doare, felul în care m-a nominalizat. Ai niște conflicte cu niște oameni și îi faci pe ăia în ultimul hal și apoi mă nominalizezi pe mine. Hai, victimizează-te! E nasol când ești sincer, că deranjezi. Trebuie să păcălești oameni. Cât de bine a jucat-o! Cel mai pervers, cel mai fals din toată competiția. Nu-mi vine să cred că te-am considerat prieten.”, a declarat ,,războinca.”

Concurenta are parte de replici dure și din partea celor de acasă. Pe rețelele de socializare fanii concursului sunt mulțumiți că Andreea Moromete este la un pas să plece din emisiune.

,,Mâine ai de prins un avion, Moromete!”/ „Moromete, drum bun spre casă!”/ ,,Așa caracter, greu mi-a fost să văd. Mă întreb ce fel de prieteni are acasă. Survivor se va termina. Dar tu vei rămâne cu acest caracter… păcat. Dar se pare că unii câștigă și în viața reală tot pe criterii de șantaj, prefăcătorie.”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

Andreea Moromete riscă să fie eliminată din competiția Survivor România, iar la aflarea veștii a avut o reacție dură împotriva colegilor săi. Tânăra a intrat în conflict cu Andrei Krișan, cel care a votat-o pentru a părăsi concursul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *