Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Marinescu, în vacanță cu soțul criminalist. Cu cine s-a întâlnit știrista în Bulgaria

Andreea Marinescu, în vacanță cu soțul criminalist. Cu cine s-a întâlnit știrista în Bulgaria

26 iul. 2022, 11:11,
în Radio

Până de curând, știrista Pro TV Andreea Marinescu s-a aflat în vacanță pe litoralul bulgăresc, cu soțul, polițist criminalist, și cei doi copii. Prezentatoarea jurnalului de știri și Adrian Tiulescu s-au cunoscut pentru prima dată în urmă cu 23 de ani, atunci fiind vorba de o întâlnire profesională. Mulți ani mai târziu, soarta i-a adus pe Andreea Marinescu și comisarul Tiulescu în fața altarului, cei doi căsătorindu-se în 2018.

Andreea Marinescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. De zece ani, după plecarea Andreei Liptak, ea face o echipă redutabilă cu Lavinia Petrea, fiind completate magistral de Mihai Dedu, Florin Busuioc și Neti Sandu. Și totuși, în ceea ce privește viața de familie, știrista este o persoană foarte discretă. De asemenea, și la evenimente mondene i-a parte foarte rar. Despre soțul ei se știe că este comisarul Adriuan Tiulescu, un foarte bun polițist criminalist.

Andreea Marinescu, în vacanță cu soțul criminalist

Andreea Marinescu și Adrian Tiulescu s-au căsătorit în 2018, într-o ceremonie discretă, la aproape un an după ce au devenit părinții unui băiețel, Marc Armin. Cei doi formează un cuplu frumos, dar discret și din cauza profesiei nu se afișează foarte des la evenimente mondene sau pe rețele sociale. Acum au făcut o excepție datorită vacanței pe care au petrecut-o recent, în Bulgaria, împreună cu cei doi copii. Pe litoralul bulgăresc, știrista cu ochi superbi s-a întâlnit și cu colega sa de trust, Amalia Enache.

„Aceasta e prima poză pe care ne-a făcut-o Armin! Într-o fracțiune de secundă a reușit să surprindă «totul» nostru. Vacanța a fost despre noi patru, despre familie, iubire, despre cât de mult înseamnă un frate mai mare atunci când vine vorba de depășirea unor limite. Sunt atât de recunoscătoare că ne avem unul pe celălalt”, a scris Andreea, cu emoție, pe Instagram.

Potrivit unor surse apropiate, a fost veselie multă, copiii s-au simțit excelent, iar Andreea și-a încărcat bateriile pentru serviciu. Însă cum ce e frumos nu ține o veșnicie, de luni, 25 iulie, Andreea Marinescu a revenit la pupitrul știrilor, alături de Mihai Dedu.

Cum și-a cunoscut Andreea Marinescu actualul soț

Cu mai mulți ani în urmă, Andreea Marinescu a fost căsătorită cu un coleg de trust, Paul Roșca, care la acea vreme era producătorul rubricii Meteo. Din acest mariaj a rezultat primul ei copil, Vladimir, care are 13 ani. Relația lor nu a funcționat iar în știrista și-a refăcut viața cu polițistul criminalist Adrian Tiulescu. Cei doi s-au căsătorit în 2018, într-o ceremonie discretă, după ce Andreea l-a născut pe cel de-al doilea băiat, Marc Armin, în vârstă de 5 ani.

În ceea ce-l privește pe soțul actual, comisarul Adrian Tiulescu, de la Serviciul Omoruri, este un profesionist respectat. În urmă cu aproape 7 ani, acesta a avut sarcina dificilă de a identifica victimele tragediei de la Colectiv. Criminalistul Tiulescu este și azi marcat de momentele trăite la acea vreme.

„În primă instanţă mi s-a părut incredibil. Primele informaţii erau deosebit de dureroase. Îmi amintesc, din păcate, numele fiecăruia dintre ei şi imaginile cu ei în viaţă, imaginile cu suprvieţuitorii. Sunt amintiri care au rămas”, povestea cu ceva timp în urmă soțul Andreei Marinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`