Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Marin, vacanță de vis! Cât costă să petreci câteva zile pe insula milionarilor

Andreea Marin, vacanță de vis! Cât costă să petreci câteva zile pe insula milionarilor

25 iul. 2024, 19:00, 1 ,
în Cancan ultimă oră

O vacanță ca cea a Andreei Marin nu este deloc ieftină. Reporterii Știrilor Antena Stars au făcut un calcul și au aflat cât costă o vacanță ca a vedetei în Capri, pe insula milionarilor.

Recent, Andreea Marin a plecat în vacanță și nu oriunde, ci a ales o destinație de vis. Capri.

Nu mai e un secret pentru nimeni fapul că fosta prezentatoare TV iubește frumosul, așadar peisajele extrem de frumoase, vegetația luxuriantă, apa turcoaz și vilele cu grădini luxoase sunt cadrul perfect.

Andreea Marin, vacanță de vis în Capri

Insula Capri a cucerit-o pe Andreea Marin în urmă cu ani buni. A trecut mai bine de un deceniu de când fosta prezentatoare TV spunea că s-ar muta oricând în acel loc. Deocamdată nu a renunțat la România, însă merge în Capri ori de câte ori are ocazia.

Dacă ești curios cât te costă să mergi într-o vacanță pe insula milionarilor, ei bine, trebuie să știi că pentru a ajunge în Insula Capri trebuie să îți iei bilete de avion spre Napoli, iar apoi să mergi cu feribotul.

Călătoria durează în jur de 40 – 50 de minute cu feribotul rapid și o oră și 20 de minute cu un feribot clasic. Prețurile variază într 9 și 16 euro de persoană la care se adaugă taxa de bagaj.

Insula Capri este una dintre cele mai căutate și apeciate destinații exclusiviste de vacanță. Deși este o insulă mică, are peste 50 de hoteluri și vile, iar prețurile de cazare pornesc de la 30 – 40 de euro pe noapte și pot ajunge până la 3000 de euro pe noapte în hotelurile de lux.

Andreea Marin s-a luptat, în trecut, cu depresia

Cu ceva vreme în urmă, în cadrul unui interviu, Andreea Marin a dezvăluit că a suferit de depresie.

Vedeta a dezvăluit că a ajuns în punctul în care nu mai reușea să vadă luminița de la capătul tunelului, cumva, tot din nesăbuința ei.

„M-am tratat așa cum medicul m-a sfătuit. Am fost și la psiholog și la psihiatru, pentru că era o chestiune care evoluase deja, pentru că nu m-am dus la timp. În momentul în care ajungi să te gândești rău vizavi de viața ta, înseamnă că nu mai ești la începuturile depresiei. Sună foarte ciudat așa când o spui tu, dar da, te gândești că pui mai puțină povară astfel pe umerii celor dragi ție. Noroc că atunci a fost momentul în care mi-am dat seama că ceva nu este în regulă și am mers la un specialist. Specialistul mi-a confirmat că despre asta este vorba, nu se prea vorbea la vremea aceea, din păcate, despre depresie.”, a mai declarat Andreea Marin.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *