Prima pagină » Cancan » Andreea Marin, umilită și bătută în timpul mariajului? Dezvăluiri făcute de un apropiat
Andreea Marin, umilită și bătută în timpul mariajului? Dezvăluiri făcute de un apropiat

Andreea Marin, umilită și bătută în timpul mariajului? Dezvăluiri făcute de un apropiat

18 feb. 2021, 11:06,
în Cancan

De curând au ieșit la iveală mai multe detalii scandaloase cu privire la Andreea Marin, care ar fi fost umilită și bătută în timpul mariajului, de Ștefan Bănică Junior. Astfel, viața ei ar fi fost o dramă continuă din cauza jignirilor și agresiunilor la care era supusă. Chiar și când mergeau în vacanțe, fosta Zână a Surprizelor era tristă și plângea foarte des.

Andreea Marin a trecut prin multe momente dureroase, de-a lungul timpului. Puțini știu că prezentatoarea TV a fost umilită, bătută de unul dintre partenerii de viață. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au format unul dintre cele mai îndrăgite și controversate cupluri din showbizul românesc. După divorțul care a luat prin surprindere lumea mondenă, mulți au încercat să găsească adevăratul motiv din spatele separării.

Andreea Marin, umilită și bătută de soțul ei?

Sabin Ivanof, unul dintre cei mai buni prieteni ai cuplului, a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare cu privire la relația dintre cei doi. Andreea Marin ar fi trăit un adevărat calvar în timpul căniciei. Mulți au fost cei care au susținută că despărțirea ar fi survenit din cauza relelor tratamente la care era supusă Andreea Marin de către fostul soț, Ștefan Bănică Junior. Mai târziu, zvonurile au fost confirmate de un bun prieten al lui Ștefan Bănică Junior.

În 2014, omul de afaceri dezvăluia că actorul obișnuia să o jignească și să aibă un comportament agresiv cu fosta soție. Mai mult, Ștefan Bănică Junior obișnuia să o și lovească, chiar de la începutul căsniciei. Afaceristul mai susținea că toată lumea știa calvarul prin care trecea Andreea Marin trecea, însă nimeni nu ar fi spus niciodată nimic.

„Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este”, a spus Sabin Ivanof.

În vacanțe era mereu tristă și plânsă

Mai mult, afaceristul a mai declarat că Andreea Marin plângea mai tot timpul, inclusiv în vacanțele în care mergeau împreună.

„Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, declara afaceristul.

Afaceristul mai susține că actorul își ieșea deseori din fire, chiar și în timpul vacanțelor.

„Ultima noastră vacanţă împreună a fost prin 2010. Din 2011 nu am vrut să mai ies cu el, că era un idiot. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. El voia mereu să meargă cu 2-3 cupluri în vacanţă şi când ajungea acolo se purta cu nevastă-sa execrabil, pleca singur, dacă noi eram la plajă el era la mall, dacă noi eram la mall, el era la sală, deci singur – singur, pur şi simplu.”

Ce a spus Andreea Marin despre  divorț

Și Andreea Marin a dat de înțeles prin ce a trecut în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Junior. Ea a precizat că la baza divorțului nu a stat doar infidelitatea lui Ștefan Bănică ci și comportamentul agresiv al acestuia. În 2013, Andreea Marin a vorbit deschis despre acest subiect.

„Infidelitatea nu e un motiv de ajuns pentru divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave care pot însoţi infidelitatea. De pildă, agresivitatea, răspunsurile violente, reacţiile necontrolate în faţa copilului”, declara Andreea Marin atunci sugerând practic că ar fi fost umilită și bătută de fostul soț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`