Prima pagină » Cancan » Andreea Marin, surprinsă cu Mihai Petre într-un hotel! Imaginile cu cei doi au ajuns pe internet

Andreea Marin, surprinsă cu Mihai Petre într-un hotel! Imaginile cu cei doi au ajuns pe internet

09 iul. 2024, 13:06,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Marin a fost surprinsă recent împreună cu Mihai Petre într-un hotel, cei doi fiind protagoniștii unui moment coregrafic. Îmbrăcați la patru ace, fosta „Zână” într-o rochie roșie, iar coregraful în costum negru, aceștia au încântat audiența. La vederea imaginilor, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au complimentat-o pe Andreea Marin pentru grație și eleganță.

Andreea Marin și Mihai Petre au făcut un dans de excepție într-un hotel, iar imaginile au ajuns pe internet.

Andreea Marin, surprinsă cu Mihai Petre într-un hotel

Andreea Marin este foarte iubită de români și vedeta a reușit să adune o comunitate generoasă de urmăritori pe rețelele de socializare, cu care păstrează legătura frecvent, împărtășind cu fanii atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Așa s-a întâmplat și de curând, asta pentru că „Zâna”, așa cum i se mai spune Andreei Marin, și-a amintit de momentul când a realizat o filmare alături de coregraful Mihai Petre, într-un hotel.

În videoclipul respectiv cei doi dansau, fiind îmbrăcați la 4 ace. Bineînțeles, după ce vedeta a publicat filmarea pe internet, toți fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii a videoclipului, apreciind-o pe Andreea Marin pentru eleganță și pentru felul cum arată și reușește să se mențină.

„Andreea este și va rămâne o divă in adevăratul sens al cuvântului, nu ca altele de carton! Este frumoasă, deșteaptă și știe să gestioneze situațiile în care se află, plăcute, sau mai puțin plăcute! Să te bucuri de viață lângă omul drag!”, „Andreea Marin e perfectă, fizic, moral, din toate punctele de vedere. Felicitari!”, „Andreea Marin, ești superbă!”, „Un dans superb și perechea super, Andreea Marin are o prezență de nota 10 și chiar frumoasă”, sunt doar câteva dintre comentariile care au apărut la postarea vedetei.

Ce a spus vedeta despre divorțul de Ștefan Bănică Jr

Invitată în cadrul unui podcast, Andreea Marin a fost extrem de sinceră și a făcut o serie de dezvăluiri despre perioada când a divorțat de Ștefan Bănică Jr, perioadă care, însă, a fost una extrem de delicată, nu doar pentru cei doi soți, cât și pentru fiica lor, Violeta.

„Ce faci cu starea sufletească a unui copil care trece prin divorțul părinților? La noi a fost și unul dur, zgomotos. Nu știu dacă-ți amintești imaginile acelea cu noi în mașină încercând să intrăm într-un garaj.

Paparazzii erau cățărați literalmente pe mașina noastră ca să pozeze prin geam un copil de 5 ani care a rămas cu o traumă. Deodată vezi niște oameni cățărându-se pe mașina ta. Acum, la 16 ani, ea este o fată puternică. Mă moștenește”, a mărturisit Andreea Marin la Fain & Simplu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *