Prima pagină » Cultural » Andreea Marin și Violeta, adevărul despre relația mamă-fiică. ,,Nu putem face tot ce ne trece prin cap….”

Andreea Marin și Violeta, adevărul despre relația mamă-fiică. ,,Nu putem face tot ce ne trece prin cap….”

11 aug. 2022, 10:11,
BZI.ro, în Cultural

Multă lume se întreabă cum se înțelege Andreea Marin cu Violeta și care este adevărul despre relația mamă-fiică. Violeta Marin Bănică a devenit o frumoasă adolescentă și are parte de provocările specifice vârstei. Andreea Marin este extrem de discretă când vine vorba de fiica ei, însă nu ezită să se afișeze împreună la evenimentele mondene. Iată ce spune Andreea Marin despre momentele tensionate din viața de familie, dar și despre relația pe care o are cu fiica sa.

Andreea Marin și Violeta se înțeleg de minune și au o relație apropiată

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta cucerește publicul de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Cu o carieră impresionantă în televiziune, Andreea Marin are parte de admirația tuturor și face furori în lumina reflectoarelor.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, vedeta are o familie frumoasă de care este tare mândră și se bucură din plin de rolul de mamă. Deși s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, Andreea Marin își asumă trecutul tumultuos și radiază de fericire alături de actualul partener de viață, Adrian Brâncoveanu.

Când vine vorba de fiica ei, Violeta, Andreea Marin are doar cuvinte de laudă. Cele două se înțeleg de minune și reușesc de fiecare dată să treacă peste momentele mai tensionate.

,,Eu am ajuns acum cu fiica mea la vârsta la care există şi momente în care ne sfătuim, şi momente în care ne contrazicem, şi momente în care numai prin puterea argumentelor putem trece de un anumit impas. E şi frumos, şi dificil în acelaşi timp. (…) Nu putem face tot ce ne trece prin cap, fără să ne pese de ideea de responsabilitate. De conștiință. De respect față de cei din jur. Libertatea înseamnă să zbori, dar să respecți și limitele celorlalți. Țin mult la bunul-simț, la moderație, la valorile ce nu pot fi călcate în picioare.”, a declarat vedeta tv.

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, nu ezită să se afișeze împreună la evenimente mondene, iar fotografiile postate pe Instagram dovedesc faptul că cele două sunt extrem de apropiate și se înțeleg de minune. Și Maria Speranța Trandafir are o relație deosebită cu mama ei celebră, nimeni alta decât actrița Adriana Trandafir.

Cum este îndrăgita vedetă în ipostaza de mamă

Andreea Marin este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Vedeta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă. Recent, Andreea Marin a dezvăluit cum se înțelege cu fiica sa, cum este în ipostaza de mamă și ce relație există între Violeta și tatăl ei celebru.

,,Violeta are și mamă, și tată, o iubim, avem grijă de ea, o protejăm, avem și pretenții de la ea, cum e firesc. O iubim necondiționat. Avem și secretele noastre, ca între fete, bineînțeles. (…) Violeta îmi seamănă leit. Mă uit la ea şi, pe de-o parte, mă încântă, pe de altă parte, mă sperie, pentru că anumite lucruri la care eu am observaţii astăzi, ca mamă, îmi dau seama că le făceam şi eu la aceeaşi vârstă şi că probabil tata era tare chinuit, din păcate, pentru că trebuia să fie şi tată, şi mamă la vremea aceea.

Există momente când lipsa experienţei îşi spune cuvântul. Nu are cum să simtă anumite pericole aşa cum le simt eu, ca om trecut deja prin mare parte din viaţă. Ea pare o fire mai docilă. Pare, dar nu e deloc! Este foarte încăpăţânată şi-mi seamănă perfect.”, a mărturisit aceasta.

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, au o relație extrem de apropiată și se îmțeleg de minune. Acestea se afișează împreună în spațiul public, iar vedeta are doar cuvinte de laudă pentru fata ei. Andreea Marin se declară o femeie fericită și împlinită în plan profesional, dar și în viața privată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *