Prima pagină » Cancan » Andreea Marin revine la TVR. A fost dată de gol de Mircea Radu
Andreea Marin revine la TVR. A fost dată de gol de Mircea Radu

Andreea Marin revine la TVR. A fost dată de gol de Mircea Radu

21 sept. 2020, 15:57,
în Cancan

Andreea Marin revine la TVR. Marea dragoste a „Zânei Surprizelor” nu a fost uitată și se pare că este pe cale să fie reînviată. Astfel, cât de curând o vom revedea pe Andreea Marin la televiziunea care a consacrat-o. Anunțul a fost făcut de fostul ei coleg de televiziune Mircea Radu.

Andreea Marin revine la TVR

Andreea Marin se pare că se întoarce la Televiziunea Națională, acolo unde a cunoscut succesul. Acolo ea a prezentat una dintre cele mai apreciate emisiuni – „Surprize, surprize„. Cel care a dat-o de gol pe vedetă este Mircea Radu, cu care Andreea Marin a fost colegă în trecut la TVR. Din câte se pare, noul proiect al Andreei Marin va fi difuzat la TVR 1.

„O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win. Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți.

Ce câștigă Andreea Marin? O televiziune națională. O platformă mediatică cu un potențial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare.

Al treilea win este al telespectatorilor. V-ați săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu știu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrități agresive, de vorbăraie într-una și fără rost? V-ați săturat, da?…

Ok, atunci uitați-vă la emisia Andreei Marin. În curând, la TVR”, a scris Mircea Radu pe contul său de pe o rețea de socializare.

Ulterior, Mircea Radu a șters mesajul de pe pagina sa de Facebook.

Andreea Marin le-a mărturisit fanilor că lucrează la un nou proiect

Pe pagina sa de socializare, Andreea Marin le-a mărturisit fanilor ei că lucrează la un nou proiect. Cu toate acestea, ea nu a oferit prea multe detalii în acest sens.

„Gata de filmare, sa înceapă săptămâna specială în care am o veste pentru voi, o surpriză care sper să vă bucure! Puțintică răbdare și revin cu ea! Un gând bun și sănătate, că-i mai bună decât toate, iubire și spor, dragii mei!”, a scris ea în mediul online.

Așadar, e clar ca bună ziua că Andreea Marin revine la TVR, însă rămâne de văzut cu ce proiect își va încânta telespectatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`