Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Marin recunoaște că a fost înșelată de Ștefan Bănică Jr. Acesta a fost și motivul pentru care a divorțat

Andreea Marin recunoaște că a fost înșelată de Ștefan Bănică Jr. Acesta a fost și motivul pentru care a divorțat

21 nov. 2022, 10:34,
în Radio

Andreea Marin recunoaște că a fost înșelată de tatăl fetiței sale, acesta fiind și motivul pentru care a divorțat de Ștefan Bănică Jr, în urmă cu 9 ani. Cei doi au avut un mariaj de aproape 7 ani din care a rezultat Violeta, fiica lor de aproape 15 ani. După separarea de tatăl fiicei sale, Andreea Marin a mai fost căsătorită o dată, cu medicul Tuncay Ozturk, de care de asemenea a divorțat.

Andreea Marin, fosta „Zână a Surprizelor”, a avut o viață sentimentală tumultuoasă, marcată de mai multe eșecuri. Vedeta TV are la activ trei căsătorii și tot atâtea divorțuri, cele mai mediatizate fiind mariajul și despărțirea de Ștefan Bănică Jr. De altfel, din căsătoria Andreei cu artistul a rezultat și singurul copil al ei, Violeta Bănică. După cel de-al treilea divorț, de medicul turc, prezentatoarea TV a fost mai discretă cu viața personală. În prezent, vedeta TV trăiește, de mai bine de 5 ani, o frumoasă poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin, înșelată de Ștefan Bănică Jr

Andreea Marin a recunoscut că a fost înșelată, iar sentimentul nu este deloc ușor. De altfel, s-a tot vorbit despre faptul că cea care i-a stricat mariajul cu Ștefan Bănică a fost chiar actuala soție a artistului, Lavinia Pârva.

„Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Niciun divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă.

Oamenii nu au treabă. Este o chestiune de alegere. S-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine. Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva, și dacă vrei să se mai întâmple asta (înșelatul), pentru că se mai poate întâmpla și în viitor. Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată”, a recunoscut Andreea Marin.

Andreea Marin a concurat la Miss România

Dacă în prezent Andreea Marin este un nume consacrat în jurnalismul și showbiz-ul autohton, puițină lume știe că Andreea Marin a concurat în tinerețe la Miss România. Se întâmpla în urmă cu 27 de ani, în 1995. Cu părul înfoiat, într-o fustă scurtă şi mulată, Andreea a păşit pe podiumul concursului alături de vedete precum Simona Pătruleasa şi Roberta Anastase.

Andreea Marin nu a câştigat însă marele titlu, care a fost luat de fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor. Înfrângerea nu a demoralizat-o pe Andreea, care a început, la scurt timp după, să lucreze la TVR Iaşi. Acest job i-a lansat cariera în televiziune, iar de atunci ea este una dintre cele mai cunoscute vedete din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *