Prima pagină » Cancan » Andreea Marin, reacție după ce numele său a fost folosit ilegal în cadrul unei reclame. ”Este falsă”

Andreea Marin, reacție după ce numele său a fost folosit ilegal în cadrul unei reclame. ”Este falsă”

29 feb. 2024, 10:53,
BZI.ro, în Cancan

Numele Andreei Marin a fost utilizat ilegal în cadrul unei reclame online, fapt care a stârnit indignarea vedetei. Aceasta a reacționat prompt pe rețelele de socializare, avertizându-și fanii cu privire la această practică frauduloasă.

Andreea Marin se bucură de o popularitate considerabilă în România, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate personalități din țară. De-a lungul carierei sale, ea a obținut numeroase realizări în domeniul televiziunii, consolidându-și statutul de figură emblematică a industriei media.

Andreea Marin, are o relație apropiată cu fanii ei

Andreea Marin, cunoscută pentru prezența activă în mediul online, menține o strânsă legătură cu fanii săi. Vedeta împărtășește cu aceștia atât momentele fericite, cât și cele mai puțin plăcute din viața sa, creând o comuniune puternică.

Comunitatea online o sprijină necondiționat pe Andreea, iar recent, chiar fanii au fost cei care au sesizat o problemă gravă. Ei au atras atenția vedetei asupra unei reclame frauduloase care circula pe rețelele sociale, utilizând ilegal numele Andreei Marin.

Andreea Marin, reacție după ce numele său a fost folosit ilegal într-o reclamă

Andreea Marin a atras atenția fanilor cu privire la o reclamă frauduloasă care circula online, folosindu-i numele fără permisiune. Vedeta a solicitat publicului să nu se lase indus în eroare de astfel de tactici și să nu achiziționeze produsul promovat.

De asemenea, ea a ținut să mulțumească tuturor celor care au sesizat problema și i-au adus-o la cunoștință, demonstrând încă o dată importanța comunității online unite care o sprijină.

„Aceasta este o reclamă falsă, care folosește imaginea mea fără acceptul meu, așadar nu va lăsați păcăliți și nu cumpărați acest produs! Doar ceea ce vedeți postat pe canalele mele oficiale, acesta de Instagram și sus în bio îl găsiți pe cel de Facebook, este real și are legătură cu mine. Mulțumesc vouă, celor ce îmi semnalați în mesaje private astfel de ilegalități. (n.r. nume brand) nu există pentru mine și dacă recurge la furt de imagine pentru a se promova, este clară și lipsa calității sale.” , a fost mesajul transmis de Andreea Marin prin intermediul rețelelor sale de socializare.

Dana Budeanu, atac la adresa Andreei Marin?

Dana Budeanu stârnește din nou controverse în mediul online, după ce a publicat un mesaj cu aluzii la adresa unei vedete autohtone care a vorbit recent despre dieta care a ajutat-o să slăbească. Mulți se întreabă dacă este vorba despre Andreea Marin, așa cum sugerează creatoarea de modă.

Pe Instagram, vedeta a postat un mesaj exprimându-și frustrarea față de apariții frecvente ale unei alte vedete care a vorbit în mod repetat despre diete și sport în ultima perioadă. Se presupune că persoana menționată ar putea fi Andreea Marin, așa cum Dana Budeanu a sugerat prin utilizarea termenului „zână”, care este de asemenea pseudonimul asociat cu Andreea Marin din perioada în care prezenta emisiunea „Surprize! Surprize!”.

Recent, Andreea Marin a atras atenția fanilor ei asupra faptului că numele său a fost folosit ilegal într-o reclamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *