Prima pagină » Cancan » Andreea Marin, o prezență răvășitoare pe Instagram. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă

Andreea Marin, o prezență răvășitoare pe Instagram. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă

01 iun. 2022, 08:40,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate vedete din România, Andreea Marin, este o prezență răvășitoare pe Instagram. Aceasta arată spectaculos și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze sexy. Andreea Marin are o carieră impresionantă în televiziune și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Îndrăgita prezentatoare nu se abate de la câteva reguli și trucuri de înfrumusețare care o ajută să arate atât de bine. Iată cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă.

Andreea Marin, o prezență sexy pe Instagram

La vârsta de 47 de ani, Andreea Marin are un fizic de invidiat și nu ezită să își etaleze formele fără cusur în ținute care să o pună în evidență. Elegantă și extrem de atentă cu aparițiile sale publice, vedeta afișează mereu o ținută impecabilă. Aceasta se menține în formă și face furori în lumea mondenă, dar și pe rețelele de socializare.

Cu toate că în tinerețe i s-a interzis să pozeze în Playboy, Andreea Marin nu ezită să se afișeze în ipostaze incendiare și să pună pe jar inimile bărbaților. Dincolo de celebritate, vedeta are un trecut amoros controversat, însă își asumă fiecare relație de dragoste și despărțire de foștii parteneri și se bucură din plin de viață.

În prezent, Andreea Marin se iubește de peste 5 ani cu Adrian Brâncoveanu și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se răsfață în vacanțe exotice și radiază de fericire împreună.

Andreea Marin este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde postează fotografii inedite din locurile exclusiviste pe care le vizitează, dar și poze incendiare, care dovedesc că frumoasa prezentatoare este într-o formă fizică de invidiat. O altă vedetă care face furori pe Instagram este Anda Călin. Partenera de viață a lui Liviu Vârciu face furori cu silueta fără cusur și ținutele provocatoare.

Cum reușește să arate atât de bine îndrăgita vedetă

Andreea Marin este o prezență răvășitoare de fiecare dată când se afișează în public. Frumoasa prezentatoare tv arată spectaculos la 47 de ani și încinge imaginația multor bărbați cu aparițiile sale.

Aceasta a dezvăluit care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să se mențină în formă.

,,Beau câteva ceaiuri cu puternice efecte detoxifiante recomandate de un specialist din străinătate, nu mă mai ridic sătulă de la masă, fac sport, masaj și saună. (…) Eu am un singur cuvânt de reținut. Mo-de-ra-ția! Ori de câte ori nu am fost moderată, am avut de suferit. Până la urmă este vorba despre echilibru. Nu spune nimeni că trebuie să renunți la plăcerile vieții. Și eu sunt un om care iubește această parte culinară și nu o refuz, dar asumat fac asta.

Oameni suntem, nu mașinării. Nu poți pune toate tipurile de presiune pe minte și trupul tău în același timp. Trebuie să lași totuși să existe și aici o moderație. Adică, faci azi un efort, dar o lași mai moale pe partea cealaltă pentru că altfel începi să te epuizezi, să faci anemie. Orice exces înseamnă ceva rău pentru sănătatea noastră.”, a mărturisit frumoasa vedetă.

Andreea Marin a mai precizat că are mare grijă de tenul ei și nu se abate de la o regulă și un obicei zilnic.

,Da, unul foarte simplu. Acela de a-mi demachia fața seara, pentru a dormi bine și pentru ca pielea noastră, care este supusă atâtor cazne, să aibă șansa de a se regenera, măcar în timpul somnului. Hidratarea mai este extrem de importantă, deoarece avem nevoie și de așa ceva. (…)

Cred că ne datorăm acest minim respect. Să ne simțim bine în pielea noastră. Să avem grijă de feminitate și de sănătatea noastră, pentru că și această parte cosmetică, nu ține doar de aparențe, de felul în care arătăm atunci când ne uităm în oglindă, ci ține de felul în care înaintăm în vârstă, evoluăm și cum ne simțim cu noi.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 47 de ani, Andreea Marin arată spectaculos și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy. Frumoasa vedetă se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului autohton. Aceasta se declară o femeie fericită și împlinită alături Adrian Brâncoveanu, bărbatul care i-a cucerit inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *