Andreea Marin păstrează tradiția de a petrece sărbătorile acasă, într-un decor de poveste și înconjurată de cei dragi la masa de Paște.
Acasă, cu sufletul plin: „Îmi place să primesc la masă oamenii dragi”
Vedeta spune că Sărbătorile o inspiră să decoreze casa cu drag și să creeze un ambient cald și familiar: „Îmi place ca locul acesta în care mă întorc cu drag în fiecare zi să înflorească, fie că e Paște, fie că e Crăciun, fie că e Sfântul Andrei”.
Atmosfera contează mai mult decât numărul de persoane: „Nu e nevoie să fim mulți, da, e nevoie să fim cu tot sufletul acolo”.
Un meniu fără miel
Andreea Marin recunoaște că nu consumă carne de miel de foarte mulți ani, fiind marcată de o experiență din copilărie: „Am o amintire din copilărie și îmi este milă și nu-mi doresc sacrificarea acestui animal.
Așa că nu, chiar renunț la miel”. În schimb, masa de Paște rămâne bogată și respectă tradițiile culinare românești: „Respectăm tradițiile, de la bunătățile de primăvară brânzeturi și toate legumele care au ieșit deja și sunt proaspete și cartofii noi, care îmi plac foarte mult, până la sărmăluțe, piftie, salate și tot ceea ce pune românul pe masa sărbătorii pascale”.
„Tot ce consideră ea să facă bun pentru noi trimite la București”
Chiar dacă anul acesta femeia care a crescut-o pe Andreea și pe sora sa Cristina nu va fi fizic prezentă de Paște, ea continuă să trimită din Moldova bunătățile pregătite cu dragoste: „Cam tot ce trimite o mamă copilului ei.
Ea gătește foarte bine. Este aș spune șefă în bucătărie”. Pentru Andreea, această relație este profundă și caldă: „Tot ce consideră ea să facă bun pentru noi trimite la București”. Chiar dacă distanța îi desparte de Paște, sufletește sunt împreună: „Nu vom fi de Paște, anul acesta, împreună, dar suntem mereu împreună”, scrie cancan.