Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Marin, mesaj emoționant pentru partenerul de viață! Ce i-a transmis femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru partenerul de viață! Ce i-a transmis femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste

01 iul. 2024, 23:20,
în Cancan ultimă oră

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase, puternice, dar și discrete cupluri din showbiz. Recent, cu ocazia zilei de naștere a iubitului ei, Andreea Marin a făcut public un mesaj emoționant.

Au trecut ani buni de zilde când Andreea Marin și-a găsit liniștea și fericirea alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și formează unul dintre cele mai puternice cupluri din lumea mondenă din România.

Ce mesaj i-a transmis Andreea Marin iubitului ei cu ocazia zilei de naștere

Astăzi este o zi specială pentru Andreea Marin. Iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, își sărbătorește ziua de naștere. Cu puțin timp în urmă, vedeta a ținut să îi transmită un mesaj emoționant bărbatului alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

„Privește mereu spre lumină, dragostea mea! Mulți ani și buni vor veni! @brincoveanu.adrian”, au fost cuvintele emoționante publicate de Andreea Marin în descrierea fotografiilor cu partenerul de viață, Adrian Brâncoveanu.

Deși gurile rele se gândeau că relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu nu o să rezite, iată că, odată cu trecerea anilor, iubirea dintre ei este din ce în ce mai sudată.

Andreea Marin, despre povestea de dragoste cu Adrian Brâncoveanu

Cu ceva vreme în urmă, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Andreea Marin a vorbit despre cum a început și cum decurge în prezent relația pe care o are cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi. Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama ca avem, multe lucruri in comun si viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt”, a declarat Andreea Marin, pentru Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`