Prima pagină » Cancan » Andreea Marin, la vârsta la care ar trebui să se așeze la casa ei. Ce spune despre căsătoria cu noul iubit

Andreea Marin, la vârsta la care ar trebui să se așeze la casa ei. Ce spune despre căsătoria cu noul iubit

12 ian. 2022, 10:09,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita vedetă Andreea Marin se află la vârsta maturității depline, astfel că multă lume se întreabă dacă va urma căsătoria cu noul iubit, Adrian Brâncoveanu. Pentru frumoasa prezentatoare ar fi al patrulea mariaj, în timp ce pentru partenerul ei ar fi primul. În plus, Andreea Marin este o femeie împlinită în plan personal, ea având o superbă fiică din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.

Nu mai încape nicio îndoială că Andreea Marin este una dintre cele mai celebre femei din țara noastră. Cunoscuta prezentatoare TV trăiește în prezent cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, fiind o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Și totuși, de la o vreme încoace, fanii au remarcat un detaliu care ar putea sugera că fosta Zână a Surprizelor s-a căsătorit sau logodit cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin, căsătorie cu noul iubit?

De câțiva ani buni, Andreea Marin trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Este realizată din punct de vedere profesional, iar fanii din toată țara, și nu numai, o iubesc pentru aparițiile media și proiectele importante în care se implică. Nu în ultimul rând, Andreea Marin se bucură enorm de fiica sa, Ana Violeta, dar totodată se simte împlinită alături de noul iubit, Adrian Brâncoveanu.

Andreea și Adrian sunt de mai bine de patru ani împreună iar relația lor este una pe cât de serioasă, pe atât de frumoasă. În plus, atunci când sunt văzuți în public, cei doi par nespus de fericiți. Așa că nu e de mirare că fanii se întreabă de ce nu se căsătoresc. Cu toate acestea, cei doi nu au vorbit niciodată despre nuntă. Recent, cuplul a petrecut câteva zile la munte, postând mai multe fotografii pe rețelele de socializare. Unele imagini le-au atras atenția celor care îi urmăresc. Și aceasta deoarece fanii au observat un inel pe degetul prezentatoarei TV, de unde au tras concluzia că Andreea Marin s-ar fi logodit.

Andreea Marin, diferență de vârstă mare față de noul iubit

Andreea Marin și-a sărbătorit ziua de naștere la sfârșitul anului trecut, pe 22 decembrie, împlinind frumoasa vârstă de 47 de ani. Nu în ultimul rând, tot în decembrie a împlinit anii și fiica vedetei.  În schimb, iubitul ei Adrian Brâncoveanu s-a născut în 1985, între cei doi fiind o diferență de aproape 11 ani. Însă acest lucru nu este un impediment în calea fericirii lor. Iar cu privire la o eventuală căsătorie, Andreea Marin pare destul de precaută în privința acestui pas. Și este normal deoarece vedeta are deja la activ trei căsnicii eșuate. Astfel, ea se bucură de ceea ce are în prezent și nu mai simte nevoia să facă pasul cel mare.

„Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, a precizat Andreea Marin, ajunsă la frumoasa vârstă de 47 de ani și implicată într-o frumoasă poveste de dragoste cu actualul iubit, Adrian Brâncoveanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *