Prima pagină » Cancan » Andreea Marin, în vacanță cu fiica și iubitul ei. Violeta se înțelege perfect cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin, în vacanță cu fiica și iubitul ei. Violeta se înțelege perfect cu Adrian Brâncoveanu

09 aug. 2021, 10:00,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita vedetă TV Andreea Marin a împărtășit cu prietenii virtuali imagini din recenta vacanță în care a fost cu fiica și iubitul ei. Aceștia au ales ca destinație însorita insulă Capri, una din destinațiile preferate ale Andreei Marin. De menționat că într-una din zilele trecute, vedeta noastră s-a intersectat cu Jennifer Lopez, aflată și ea aici în vacanță cu Ben Affleck.

Andreea Marin e îndrăgostită de Italia și nu doar o dată a ales această destinație de vacanță. Recent, ea s-a răsfățat în insula Capri, alături de iubitul Adrian Brâncoveanu și de fiica Violeta. Iar imaginile postate cu ei împreună sunt pur și simplu încântătoare.

Andreea Marin, vacanță în insula Capri

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, tocmai a încheiat un superb sejur pe Coasta Amalfitană. Aceasta a împărtășit și cu prietenii virtuali câteva imagini, în care apar și cele mai dragi ființe ale ei: fiica Violeta Bănică, din cea de-a doua căsnicie, și iubitul Adrian Brâncoveanu, diplomat de carieră, fost consul al României în Libia. Violeta și Adrian au relație excelentă și evident că nu este prima vacanță în care merg în această formulă.

„Hoinărind cu gândul, în urmă cu câteva zile, căci cu fapta… sunt cu nasul în laptop la birou”, a scris Andreea Marin pe Instagram, în dreptul imaginilor din vacanța în care a dat nas în nas cu Jennifer Lopez și cu Ben Affleck, și ei savurând romantismul pe aceleași meleaguri italiene.

Violeta este o adolescentă superbă

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, s-a transformat spectaculos din copila cu chip angelic pe care o știam cu toții. Fiica Andreei Marin urmează să împlinească 14 ani în decembrie și pare să moștenească din plin trăsăturile și talentul părinților ei. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr au avut o căsnicie care a durat șapte ani, iar din relația lor a rezultat Ana Violeta, care acum este o domnișoară în toată regula. Violeta este o adolescentă de o frumusețe rară, fapt care se poate vedea cu ochiul liber. Așadar, se poate vedea cu ochiul liber că Violeta a moștenit frumusețea părinților ei. La vârsta ei, Violeta arată ca o adevărată prințesă: brunetă și are ochii albaștri pe care i-a moștenit de la bunica paternă.

Violeta a mers în vacanță și cu tatăl ei

În luna iunie, Violeta a mai avut parte de o vacanță peste hotare. Atunci, ea a fost alături de tatăl ei, de soția acestuia, Lavinia Pârva, dar și alături de cei doi frați, Radu Ștefan Bănică și micuțul Alexandru (care are puțin peste două luni). Radu Ştefan este fiul cel mare al lui Ștefan Bănică din căsnicia cu Camelia Constantinescu, iar Alexandru, mezinul, care s-a născut pe 13 mai 2019, este băiatul pe care îl are cu actuala soție, Lavinia.

Tot ce putem spune este că cei trei se înțeleg foarte bine și nu se consideră frați vitregi, ei petrecând foarte mult timp împreună. Mai mult, din ultima poză postată de Radu Ștefan cu sora sa, se poate observa că Violeta este aproape de aceeași înălțime. În altă ordine de idei, Violeta a profitat din plin în această vară, deoarece ea a fost și cu Andreea Marin în vacanță, dar și cu tatăl și frații ei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *