Prima pagină » Cancan » Andreea Marin, imagine de colecție cu Violeta! Cât de frumoasă este fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr

Andreea Marin, imagine de colecție cu Violeta! Cât de frumoasă este fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr

24 ian. 2022, 13:21,
în Cancan

Fotografia cu Violeta Bănică a strâns o avalanșă de reacții. Oamenii s-au grăbit să-și dea cu părerea în secțiunea de comentarii. Cu cine seamănă mai mult dintre cele două vedete?!

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr au format unul dintre cele mai iubite și mediatizate cupluri din showbiz-ul autohton. Din rodul iubirii lor a rezultat o superbă fiică, Violeta, care în urma divorțului a rămas alături de prezentatoarea TV. Tânăra nu are conturi pe rețelele de socializare, iar mama ei nu prea o expune publicului, așa că rare sunt momentele în care internauții au ocazia să o admire.

Ei bine, acum chiar au motive de bucurie, căci în urmă cu doar câteva ore prezentatoarea TV a postat o imagine pe Instgram cu Violeta: „Chipul fericirii pentru mine. Violeta”, a scris aceasta la descrierea imaginii cu fiica ei.

Andreea Marin are o fiică superbă

Anul trecut, pe 15 decembrie, aceasta a împlinit 14 ani, iar asemănarea cu mama ei este din ce în ce mai evidentă și nu o spunem numai noi, ci și internauții care au admirat ultima postare a fostei Zâne a Surprizelor. Cu siguranță, chipul Violetei face furori pe rețelele de socializare, iar după ce fanii au înroșit butonul de apreciere, au umplut și secțiunea de comentarii. Oamenii nu au putut să nu remarce frumusețea incontestabilă a tinerei, iar mulți sunt de părere că a luat de la Andreea Marin tot ce a fost mai bun: trăsăturile fine, eleganța și rafinamentul.

„Felicitări, mamei care a dat viață și a crescut aceasta minunata tânără! Chipul ei este de-o frumusețe răvășitoare! Să fie sănătoasă și fericită! A meritat tot zbuciumul domniei voastre, cu viața! 🌺👏/ Doamna Andreea aveți nu o fetiță dar un înger de fetiță frumosa mîndrie pentru mama🌹🥰🤗😘/ Cât de mult îți seamănă! Doar ochii diferiți 💞Binecuvintate! ✨🙏/ Violeta, ești o demna urmasa a mamei tale: frumusețe și eleganta desăvârșite! În inima mea existați amândouă și voi fericită ori de câte ori veți avea succes în tot era ce veți face!/ Cel mai reușit copil! Cu chip blând, angelic! ❤️❤️”, sunt doar câteva dintre reacțiile primite de prezentatoare la fotografia cu fiica ei.

Cum a reacționat Violeta când a aflat de divorțul părinților

Nu doar prezentatoarea TV și artistul s-au resimțit în urma despărțirii, ci a fost un moment greu chiar și pentru fiica lor, Violeta, care, în ciuda faptului că era doar un copil atunci când părinții ei au decis să se despartă, a tratat decizia lor cu multă maturitate. Andreea Marin a povestit, în urmă cu ceva timp, că fiica ei a întrebat-o dacă ea o să-și mai vadă părinții vreodată împreună.

„Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea.

Deci, prin maturitatea noastră, acel «niciodată» nu trebuie să rămână așa. Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți”, a declarat Andreea Marin la un post de televiziune.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *