Prima pagină » Cultural » Andreea Marin, emoționată până la lacrimi de discursul pe care l-a avut fiica sa la un eveniment monden. ,,În doi ani îi pleacă puiul de acasă…”

Andreea Marin, emoționată până la lacrimi de discursul pe care l-a avut fiica sa la un eveniment monden. ,,În doi ani îi pleacă puiul de acasă…”

26 mai 2023, 10:01,
BZI.ro, în Cultural

Andreea Marin a fost emoționată până la lacrimi de discursul pe care l-a avut fiica sa la un eveniment monden. Violeta Marin Bănică și-a impresionant mama cu cuvintele frumoase spuse pe scenă, în fața tuturor, la o conferință organizată chiar de Andreea Marin. Întâlnirea a avut ca scop promovarea cazurilor sociale de care celebra vedetă tv se ocupă, iar de la eveniment nu a lipsit fiica sa. Violeta Marin i-a uimit pe toți cu discursul ei, iar reacția publicului a fost pe măsură.

Andreea Marin, emoționată până la lacrimi de discursul pe care l-a avut fiica sa la un eveniment monden

Recent, Andreea Marin a fost gazda unui eveniment pe care l-a organizat și l-a prezentat, promovând cazurile umanitare de care se ocupă de câțiva ani. La prezentare a luat parte și fiica vedetei, Violeta. Tânăra de o frumusețe răvășitoare a atras toate privirile și și-a emoționat mama până la lacrimi. Violeta Marin Bănică a avut un discurs impecabil și a împărtășit cu cei prezenți în sală experiențele pe care le-a trăit ca voluntar la fundația socială a mamei sale.

,,Mă bucur să fiu aici, că pot fi parte din acest proiect. Sunt voluntar și pe lângă acest lucru, mai fac voluntariat în mai multe centre. De exemplu, fac voluntariat într-un centru de reabilitate pentru adolescenți. E o pasiunea de a mea și, sincer, mă bucur să văd atâția oameni care se adună pentru o cauză atât de nobilă.

Mama mi-a arătat centrul și am început să merg în fiecare săptămână. La început mi s-a părut un chin. După am realizat că nu-mi dădeam interesul, nu vorbeam cu oamenii de acolo. În momentul în care mi s-a deschis și le-am aflat poveștile, mi s-a schimbat viața. Am început să merg duminica la biserică.

E extraordinar ce poate face credința în viața unui om. Mi-a dat speranță, mi-a luat frica de a încerca lucruri noi, mi-a dat abilitatea de a fi cea mai bună variantă a mea și mă bucur atât de tare că am descoperit această parte.”, a declarat fiica Andreei Marin.

Ce a spus Violeta Marin despre mama sa, de față cu toată lumea

Andreea Marin se mândrește cu fiica sa și nu ezită să meargă împreună la evenimentele mondene. Cele două au o relație deosebită și fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor. Recent, Violeta a luat parte la organizarea unui eveniment prezentat de mama sa, însă Andreea Marin a avut parte de o surpriză.

Tânăra a pregătit un discurs memorabil și a reușit să o emoționeze pe mama sa până la lacrimi. Violeta Marin a vorbit despre relația pe care o are cu mama ei celebră și a dezvăluit ce o întristează cel mai mult când se gândește la cea care i-a dat viață.

,,Momentan mă îndrept spre drept sau actorie. Am mai multe pasiuni și încerc să descopăr ce îmi place cel mai mult. (…) În doi ani îi pleacă puiul de acasă, ceea ce mă întristează foarte tare. Dar e momentul, trebuie să-mi descopăr viața, să văd ce pot să fac și să mă distrez. (…) Mama este o persoană foarte rațională, este foarte logică. Îmi permite să fac lucruri cu o anumită limită și mi se pare normal. Apreciez faptul că avem o relație atât de apropiată și că vorbim despre toate lucrurile care ar putea să mă deranjeze. Mi se pare că e o mamă foarte bună. Întotdeauna îi spun orice. Normal că e prietena mea, suntem una și aceeași.”, a mai precizat fiica Andreei Marin.

Andreea Marin a fost surprinsă de fiica sa, care a vorbit la un eveniment monden despre relația deosebită pe care o are cu mama sa celebră. Violeta Marin se mândrește cu femeia care i-a dat viață și se consideră norocoasă pentru că are parte de toată susținerea acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *