Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu. Ce nu-l poate convinge să facă?

Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu. Ce nu-l poate convinge să facă?

04 iun. 2022, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune din România. Se poate lăuda cu o carieră înfloritoare, iar pe plan profesional lucrurile au mers dintotdeauna numai lapte și miere, însă nu la fel poate spune despre viața sentimentală. Prezentatoarea TV a trecut prin mai multe relații și căsnicii care au lăsat-o cu un gust amar, însă de câțiva ani pare că și-a găsit liniștea la brațul lui Adrian Brâncoveanu. Relația celor doi a trecut deja testul timpului și mulți se întreabă dacă vor face cândva și pasul cel mare, dar până atunci se bucură ca măcar să-i vadă împreună.

Sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor și rare sunt momentele în care se afișează împreună, însă, la cel mai recent eveniment monden, Andreea Marin a venit însoțită de actualul ei partener de viață, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor.

Ba mai mult, vedeta a făcut și dezvăluiri neașteptate despre relație!

Andreea Marin, ce nu reușește să-l convingă pe Adrian Brâncoveanu să facă

Cei doi și-au făcut apariția la un eveniment monden și au furat toate privirile. Andreea Marin a purtat o rochie roz pudră, care i-a venit mănușă, iar Adrian Brâncoveanu a optat pentru un costum alb și o cămașă bleu.

Cei doi nu prea se afișează împreună, astfel că toată lumea a rămas plăcut surprinsă. Ba mai mult, cea supranumită „Zâna” a făcut și dezvăluiri neașteptate despre relația lor.

Astfel că vedeta de televiziune a dezvăluit că între ea și partenerul ei de viață există o conexiune cum rar a mai văzut. Cât despre motivul pentru care se afișează rar împreună, ei bine aceasta spune că iubitului ei nu-i prea place să stea la poze.

„Ne place să avem grijă unul de altul, dar bineînțeles că fiecare decide pentru sine. Se pricepe la cadouri. E o potrivire între noi mai rar întâlnită.

Suntem oameni ocupați. Avem treabă fiecare dintre noi. (…) E greu de convins să stea în fața unei camere de luat vederi, pentru că nu e meseria lui și nu îi place, dar altfel nu, ne face plăcere să ieșim împreună”, a spus Andreea Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *