Prima pagină » Cancan » Andreea Marin, dezvăluiri despre primul soț. De ce a divorțat de Cristian Gheorghiță

Andreea Marin, dezvăluiri despre primul soț. De ce a divorțat de Cristian Gheorghiță

22 nov. 2021, 14:30,
BZI.ro, în Cancan

Puțină lume își mai aduce aminte de relația dintre Andreea Marin și Cristian Gheorghiță, primul soț al vedetei cu care a fost căsătorită doar trei ani. Cei doi au ajuns în fața ofițerului Stării Civile în 1995, pe când vedeta TV avea doar 21 de ani. Potrivit zvonurilor care au circulat la acea vreme, Andreea a divorțat după ce ar fi fost înșelată de soțul ei. Apoi, Andreea a mai avut încă două mariaje, ambele finalizate rin divorț. În prezent ea are o relație cu diplomatul Adrian Brâncoveanu.

Cu privire la ultimele două căsnicii ale vedetei au curs râuri de cerneală, însă despre primul s-a vorbit prea puțin. Asta și pentru că s-a consumat cu mulți ani în urmă, pe când Andreea Marin avea doar 21 de ani. Și totuși, după atâția ani, prezentatoarea a deschis subiectul cu privire la Cristian Gheorghiță, primul ei soț, și a oferit o explicație a despărțirii lor.

Andreea Marin, dezvăluiri despre primul soț

Înainte să-i cunoască pe Ștefan Bănică Jr ori Tuncay Ozturk, Andreea Marin a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Cristian Gheorghiță. Cei doi s-au căsătorit pe când Andreea avea doar 21 de ani și, din păcate, s-au despărțit trei ani mai târziu. Pe atunci, Andreea Marin era la începutul carierei sale în televiziune, așa că divorțul s-a desfășurat în spatele ușilor închise și prea puțini au știut despre evenimentul din viața privată a prezentatoarei. Cu toate acestea, iată că vedeta a dorit recent să ofere o explicație a divorțului de primul său soț.

Ea insistă că povestea de dragoste care a durat 7 ani a fost una sinceră și a dăinuit chiar și după momentul separării oficiale. Andreea Marin a povestit că ruptura între ei s-a produs atunci când Cristian a decis să părăsească România pentru a merge în Statele Unite ale Americii să urmeze cursurile unui masterat. La acea vreme, Andreea se afla la cârma emisiunii „Surprize, Surprize”, așa că i-a fost imposibil să-l urmeze. Concret, vedeta povestește că tocmai distanța fizică i-a separat.

„Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la «Surprize», am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe. De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față”, a precizat Andreea Marin.

Ce face Cristian Gheorghiță în prezent

Despre Cristian Gheorghiță s-a discutat în presă doar prin prisma mariajului cu Andreea Marin. Asta chiar dacă și bărbatul lucra în televiziune. Vreme de mulți ani de la divorțul de prezentatoare, Cristian a lucrat în domeniul televiziunii, semnând cu posturi precum Kanal D ori Prima TV. Ba chiar, bărbatul a ocupat postul de director de marketing la Prima.

Așa cum era de așteptat primul divorț și prima despărțire au fost dificil de uitat, dar și de depășit. O prietenă a vedetei mărturisea că despărțirea de Cristian Gheorghiță a fost un eveniment marcant pentru Andreea Marin. Apoi, însă, ea și-a refăcut viața, mai întâi alături de Ștefan Bănică Jr, cu care are o fiică – Violeta Bănică, și apoi cu Tuncay Ozturk.

De cealaltă parte, și Cristian Gheorghiță s-a recăsătorit. În prezent, bărbatul nu mai are nicio tangență cu televiziunile și este managerul unei copanii de telefonie mobilă. De asemenea, s-a recăsătorit și el și are un băiat în vârstă de zece ani. În altă ordine de idei, și Andreea Marin, dar și primul ei soț și-au refăcut viețile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *