Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Marin, destăiniri emoționante despre situația refugiaților: „Mame care s-au prăbușit plângând, în brațele mele”

Andreea Marin, destăiniri emoționante despre situația refugiaților: „Mame care s-au prăbușit plângând, în brațele mele”

14 apr. 2022, 23:46,
în Cancan ultimă oră

Andreea Marin, ambasador UNICEF a fost și  este alături de refugiații ucraineni de la granița României încă de la începutul războiului. Ea și-a deschis brațele pentru copiii ucraineni și i-a asigurat că totul va fi bine, indiferent de ce se întâmplă în aceste momente.

Andreea Marin a mers alături de echipa sa pentru a vedea care este situația de la granițele României. Aici, prezentatoarea tv a găsit mii de familii speriate, înfrigurate, dar și copii a căror viață s-a schimbat definitiv în doar câteva zile.

Andreea Marin: „Le-am simțit vibrația foarte puternic și durerea profundă”

Îndrăgita prezentatoare TV este cunoscută pentru faptul că nu poate rămâne indiferentă la suferința semenilor, motiv pentru care se implică în diverse acțiuni umanitare. La fel cum a fost și cazul poporului ucrainean, greu încercat în ultima perioadă de bombardamentele și atacurile forțelor ruse, care au loc pe teritoriul vecin.

Andreea Marin a căutat imediat o modalitate prin care să-i ajute pe refugiați și a mers la granița cu Ucraina pentru a le oferi cele necesare copiilor, moment în care a fost impresionată până la lacrimi de suferința acestora.

„De curând am plâns legat de situația aceasta. Eu mă gândeam la o problemă personală, dar am plâns, de curând, în legătură cu situația oamenilor din Ucraina.

Atunci când am fost la graniță și i-am intervievat și am stat față în față cu oameni  maturi și copii, cu mame care s-au prăbușit plângând, în brațele mele, era imposibil să nu (…) Am stat cu ei, așa cum stau cu tine, i-am ținut în brațele mele și le-am simțit vibrația foarte puternic și durerea profundă”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin a suferit de depresie în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică

Andreea Marin a vorbit recent despre o perioadă extrem de grea din viața sa. Vedeta de televiziune a recunoscut că în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică se simțea nefericită și depresia se instala ușor-ușor în corpul ei. Bruneta a subliniat faptul că singura sa fericire de la acel moment era fiica ei, Violeta.

„Depresia asta nu vine așa, din cer. Aveam eu niște probleme de suflet, dar nu motivau ceea ce înseamnă o boală. Da, depresia este o boală și felul în care se manifestă nu este deloc plăcut. Nu poți să ai o stare bună zi de zi, mult timp. Nu poți să mai dormi bine, și știi bine ce face lipsa de somn. Eram nefericită. O continuă nefericire. Singura mea fericire autentică era copilul, atunci când era în brațele mele”, a spus ea în podcastul lui Mihai Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024