Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Marin, despre întâmplările din viața ei. Are sau nu vedeta regrete

Andreea Marin, despre întâmplările din viața ei. Are sau nu vedeta regrete

20 iul. 2022, 23:16,
în Cancan ultimă oră

Andreea Marin este o persoană foarte optimistă și indiferent de greutățile de care a avut parte în viață, ea nu și-a pierdut zâmbetul de pe buze. De-a lungul vieții a avut parte și de momente mai puțin fericite, la fel ca fiecare dintre noi. Chiar și atunci ea și-a păstrat optimismul și a mers mai departe. Vedeta a spus în exclusivitate pentru Antena Stars dacă are sau nu regrete.

Andreea Marin a avut parte și de momente mai puțin plăcut în viață. Aș cum este normal, viața este alcătuiră din momente bune, dar și mai puțin bune. Vedeta a înțeles acest lucru foarte bine și nu s-a lăsat doborâtă de anumite situații neplăcute. Ea a spus care este principiul ei în viață, dar și dacă are sau nu regrete.

Are sau nu regrete Andreea Marin

Andreea Marin a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars faptul că ea nu are regrete. Este conștientă de faptul că viața are urcușuri și coborâșuri așa că preferă să ia partea bună din orice situație. Spune că este o persoană care vede mereu lucrurile foarte clar și privește mereu înainte spre viitor.

De fiecare dată când a avut momente grele s-a ridicat și a luat-o de capăt, conștientă fiind că nu rezolvă nimic dacă se stresează sau întristează din cauza unui moment mai prost.

„Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată. Nu am regrete, deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții că dacă ai prea multe nu faci nicio mare treabă în viață. Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi ținându-te de valorile tale. Nu există nu se poate. Există și momente în viață în care nu ies toate așa cum am vrea, există și momente când avem căderi. Suntem oameni, până la urmă. În acel moment în care nu mai pot, eu mai pot puțin, știu asta. Mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții, caut în imaginația mea alte scenarii. Nu-mi amintesc când să nu fi gândit așa. Sunt un om care privește clar întotdeauna doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceea ce nu mi-a ieșit în trecut. Dacă nu mi-a ieșit, mă ridic și o iau de la capăt. Acesta e principiul meu. Tot ce s-a întâmplat în viața mea cred că așa trebuia să se întâmple. Și cele care m-au ținut pe loc un loc, și cele care m-au învățat lecții de viață, și greutățile. Toate au avut un rost’’, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024