Prima pagină » Cancan » Andreea Marin, deranjată că fiica ei pierde nopțile. De la acest obicei al Violetei pornesc adevărate certuri

Andreea Marin, deranjată că fiica ei pierde nopțile. De la acest obicei al Violetei pornesc adevărate certuri

12 mart. 2024, 10:28,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Marin a recunoscut recent că este deranjată că fiica ei pierde nopțile, adolescenta dedicându-se multor activități de voluntariat. Fosta „Zână a Surprizelor” consideră că 4-6 ore de somn pe noapte sunt insuficiente pentru o dezvoltare normală a fetei. Astfel, Andreea Marin are de gând să-i interzică fiicei sale să se mai implice în astfel de activități.

Andreea Marin se poate declara o mamă împlinită, având o fiică superbă care își caută calea în viață. În vârstă de 15 ani, Violeta este fiica fostei „Zâne a Surprizelor” și a lui Ștefan Bănică Jr. În prezent, adolescenta se pregătește pentru a studia la o facultate în Statele Unite ale Americii și are parte de toată susținerea părinților ei. Cu toate acestea, tânăra se implică în tot felul de activități extracuriculare care necesită o groază de timp.

Andreea Marin, deranjată că fiica ei pierde nopțile

După cum aminteam, Violeta Bănică a deprins un obicei, deloc sănătos, care o deranjează din cale afară pe mama ei. Și ne referim aici la faptul că ajunge să doarmă foarte puțin, aproxima/tiv 5-6 ore pe noapte.

Andreea Marin are din plin cu ce se mândri ca femeie, dar mai ales ca mamă. Cu toate că nu a ajuns la vârsta majoratului, Violeta este implicată în acțiuni de voluntariat și, cu regularitate și cu maximă strictețe, își duce la capăt toate activitățile în care se implică. Fosta prezentatoare TV își privește de fiecare dată cu mândrie fiica, însă recunoaște că are o nemulțumire pe care, cel puțin pentru moment, nu o poate negocia de niciun chip cu tânăra. Iată despre ce este vorba!

Pentru că școala și activitățile multiple îi ocupă foarte mult timp di zi, Violeta ajunge să doarmă pe noapte doar câteva ore, pe care Andreea Marin le consideră mai mult decât insuficiente. Chiar și în zilele sale libere, preferă să își îndeplinească atribuțiile de activist și să facă muncă de voluntariat, chiar dacă acest lucru ar însemna să nu-și asculte mama și să dedice mai puțin timp somnului decât ar trebui.

În cadrul unei emisiuni TV, Violeta a vorbit despre cât de implicată este în activitățile de voluntariat pe care le face de fiecare dată cu drag și maximă implicare. În acest moment al vieții sale, preferă să neglijeze somnul pentru a face cât mai multe lucruri, aspect care pe Andreea Marin nu o mulțumește.

Violeta Bănică chiar crede în ceea ce face

„Mă bucură tare mult entuziasmul pe care văd că îl are. Îți spun sincer, fiind în an terminal, are foarte mult de învățat, doarme foarte puțin”, a spus Andreea Marin la TV.
Violeta: „Nu este adevărat!”
Andreea Marin: „Azi noapte la ora 2 (n.r. – s-a culcat) și la 6 e în picioare.
Violeta: „5- 6 ore! Uneori 2-3 ore. Mă mai mențin un pic, dau examenul și după mă culc.”
Andreea Marin: „Nu este deloc ușor și eu ca activist umanitar am ajuns să spun: Gata, punct cu voluntariatul, vreau să văd că dormi și mă cert cu ea pentru că îmi spune că nu e acolo ca să bifeze ceva, ci că este acolo pentru că ea chiar crede în cauzele astea.”

Violeta: „Este o chestie foarte importantă să crezi în ceea ce faci. Mulți oameni se duc la voluntariat pentru că vor să-și pună ceva nou pe CV, dă bine pentru o școală internațională, dar eu chiar cred că fac o schimbare dacă strâng gunoiul de pe jos. De exemplu, eu merg săptămânal la un centru de reabilitare pentru femei și tineri, sunt două căsuțe, una de bărbați și una de femei, vorbim de cei care trec prin adicții, substanțe interzise, țigări și mama uneori îmi zice: Nu merge săptămâna asta că trebuie să dormi, iar eu îi spun nu, pentru că eu vreau să merg, chiar dacă trebuie să mă trezesc la 7 sau 8 dimineața, nu mă interesează, e o pasiune, mie-mi pasă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *