Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Marin are o grădină superbă, pe care singură și-a amenajat-o. De curând a decis să o închirieze doritorilor
Andreea Marin are o grădină superbă, pe care singură și-a amenajat-o. De curând a decis să o închirieze doritorilor

Andreea Marin are o grădină superbă, pe care singură și-a amenajat-o. De curând a decis să o închirieze doritorilor

14 sept. 2022, 13:32,
BZI.ro, în Radio

Andreea Marin locuiește într-o vilă în Pipera, unde și-a amenajat și o minunată grădină care între timp a devenit un adevărat colț de Rai. Și aceasta în pofida faptului că are un program extrem de încărcat și este implicată în foarte multe proiecte. Iar acum, grație unei hotărâri luate de Andreea Marin, oricine se poate bucura de frumusețea locului amenajat de „Zână”.

Nu mai încape nicio îndoială că Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete TV din România. Aceasta are o carieră impresionantă și este implicată în foarte multe proiecte, pew lângă faptul că se ocupă în permanență de educația și creșterea fiicei sale. Nu în ultimul rând, fosta zână a surprizelor și-a dedicat o parte din timp și treburilor gospodărești, amenajându-și un adevărat colț de Rai lângă locuință.

Andreea Marin și-a amenajat o grădină superbă

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite apariții din showbiz-ul românesc. Vedeta are o carieră impresionantă în televiziune și un program extrem de încărcat. Cu toate astea, zâna surprizelor își găsește timp pentru a se ocupa personal de grădina pe care o are în spatele casei. Frumoasa brunetă are propria recoltă pe care o îngrijește cu multă dragoste, motiv pentru care nu mai are nevoie să facă piața. Andreea Marin știe că alimentația joacă un rol foarte important în menținerea sănătății, așa că a ales să crească natural o mulțime de bunătăți.

Andreea Marin nu duce lipsă de idei și știe să rămână mereu în centru atenției. În timpul pandemiei, fosta „Zână” a Surprizelor și-a amenajat un birou superb în vila din Pipera, iar cu timpul acesta a devenit disponibil pentru numeroase evenimente. Mai nou, Andreea Marin își scoate spre închirirere și superba grădină, în care a plantat totul cu mâna ei.

Fanii Andreei Marin au primit azi o veste bună. Celebra grădină a vedetei, plină de plante aromatice, pomi fructiferi, legume și flori poate deveni și a lor, cel puțin pentru câteva ore. În pandemie, Andreea Marin și-a mutat biroul în propria casă și tot acolo a amenajat mai multe camere, care pot deveni, după nevoie, studio foto, sală de conferințe, loc pentru diverse lansări sau mici evenimente coorporate. Contra cost, evident.

„Nu există perioadă în an mai bogată în roade, mai viu colorată și mai parfumată în Grădina cu Miresme, decât granița dintre vară și toamnă. Frunzele ruginesc zi de zi și îmbrățișează verdele viu al plantelor ce se încăpățânează să rămână la fel și în sezonul rece, fructele, legumele și plantele aromatice răspândesc mireasma lor, pe care vântul ce-adie o poartă ușor… Un eveniment trăit aici, o filmare, o ședință foto în această perioadă a anului în acest colț de Rai e de neuitat. Așa că te așteptăm, dă-ne de veste. Scrie-ne pe whats app ce plănuiești, dacă locul e potrivit pentru tine. Un gând bun!”, a scris Andreea Marin pe rețelele sociale.

Zâna se iubește de cinci ani cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de cinci ani. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc însă, cu toate acestea, nu au ajuns încă în fața altarului. Întrebată dacă a luat în calcul căsătoria cu Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin a mărturisit că aceasta e o poveste personală pe care nu vrea să o dezbată public.

„Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim. Și simțim să fim împreună. Uneori nu putem, se întâmplă să avem obligații sau responsabilități concomitent, dar în momentele cu adevărat importante suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem”, a povestit Andreea Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *