Prima pagină » Actualitate » Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani

Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani

31 iul. 2024, 08:35,
BZI.ro, în Actualitate

Andreea Marin a avut apariție spectaculoasă în costum de baie. Vedeta și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie în care apare într-un costum de baie decupat, etalându-și silueta. Andreea s-a fotografiat în piscină, într-un resort din insula Capri.

Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie

Andreea Marin se află de câteva zile în Insula Capri, pentru promovarea unui proiect vizual, dar a profitat de ocazie și pentru a se relaxa și bucura de frumusețile locale ale micuței, dar superbe insule muntoase.

Vedeta de televiziune a postat în weekend un colaj de fotografii cu frumoasa ei experiență în Italia, iar dintre acestea nu putea lipsi poza în costum de baie, în pisicnă, mai ales că se mândrește acum cu o siluetă impecabilă, după ce a slăbit în jur de 20 kg. În vârstă de 49 de ani, vedeta de televiziune a fost fotografiată într-o piscină, purtând un costum negru decupat și o pereche de ochelari de soare.

„Avion spre Napoli, feribot până în insula Capri, bucuria sosirii! Atât de cunoscut îmi e acest loc binecuvântat de pe pământul străbătut de mine în lung și în lat, fiecare piatră și scoică parcă îmi aparțin dintotdeauna, știu orice alee, am călcat pragul fiecărui muzeu și visez istoria locului, orice cale pe mare îmi pare familiară, iubesc fiecare val, fir de nisip și pom în floare, simt gustul bunătăților gătite pretutindeni – e cel mai frumos tărâm pe care-mi doresc să ajung an de an întreaga mea viață, o bijuterie pe care oamenii de aici au știut să o prețuiască și să o păstreze peste timp cu tot ceea ce îi dă identitate“, a povestit Andreea Marin.

Vedeta de televiziune a precizat că pentru ea insula Capri înseamnă mai mult decât o atracție turistică.

„Poposesc în cameră doar preț de 30 minute, cât să privesc în zare, să desfac bagajul, să pregătesc totul pentru sesiunile foto / video ce mă așteaptă în zilele dedicate proiectului vizual care mă aduce aici, și-apoi pornesc hai-hui pe uscat și pe mare. Pe un petec de pământ aruncat în larg, găsești atât de multe lucruri interesante de văzut și de făcut, de învățat și de adulmecat, încât nu te poți plictisi, cuvântul nu-și are sens aici. N-aș iubi acest tărâm dacă ar fi doar o atracție turistică și atât. E mult mai mult. E pildă, istorie, cultură, frumusețe fără limite”, a menționat vedeta la sosirea în Capri.

Andreea Marin a câștigat lupta cu kilogramele în plus

Andreea Marin a declarat război kilogramelor suplimentare la jumătatea anului trecut, după ce și-a făcut analizele și a apelat la un nutriționista pentru a-i întocmi un plan alimentar potrivit nevoilor organismului ei. Pe lângă dietă, vedeta s-a apucat serios și de exerciții fizice. La momentul respectiv, Andreea Marin spunea că regimul nu îi impune restricții drastice.

„Am început să țin o dietă corectă, am început să colaborez cu specialiști care au grijă de corpul meu, de tenul meu, căci și el suferă modificări de această vârstă. Fac mișcare, așa cum se cuvine, nu în exces, nu exagerat. Mănânc de toate, atenție, de toate. Nu există ceva care îmi este refuzat. Dacă merg la ziua prietenei mele, iau o prăjiturică, nu mă feresc de tot de zahăr, dar mă feresc în general. Gătesc mult sănătos”, a explicat Andreea Marin.

Vedeta a menționat că își dorește să mai slăbească, fiind mulțumită cu greutatea pe care o are acum.

„Am pierdut deja 20 de kilograme și nu am de gând să mai continui! Am acum greutatea din liceu și mi se pare nesănătos să merg mai departe. Am oprit procesul de slăbire și am învățat niște reguli bune! Cu această ocazie, îmi propun să păstrez pentru tot restul vieții mele un stil de viață sănătos! Dacă tot am trecut prin acest proces, am înțeles ce este bine, ce nu este bine, ce îmi place, ce mi se potrivește și ce nu! Încerc să respect aceste principii”, a mai zis Andreea Marin, care a avut o apariție spectaculoasă în costum de baie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
31 iulie 2024
31 iulie 2024