Prima pagină » Cancan » Andreea Marin, apariție de senzație alături de doi dintre copiii lui Ștefan Bănică Jr. Cum au fost surprinși

Andreea Marin, apariție de senzație alături de doi dintre copiii lui Ștefan Bănică Jr. Cum au fost surprinși

22 sept. 2020, 10:29,
în Cancan

Andreea Marin a avut o apariţie spectaculoasă alături de doi dintre copiii lui Ștefan Bănică Jr. Este vorba de Violeta şi de fiul cel mare al lui Bănica, Radu Ștefan. Violeta a venit alături de mama sa la Gala Premiilor UCIN pentru a-şi arăta suportul faţă de fratele ei care a intrat anul acesta la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie „I.L. Caragiale”.

Violeta nu a intrat în sală până când fratele său mai mare, Radu Ștefan nu a ajuns în fața Teatrului Național.

“Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie”, a scris Ștefan Bănică jr despre fiul său, pe Facebook.

Andreea Marin alături de doi dintre copiii lui Ștefan Bănică Jr

Violetă şi Radu s-au pozat alături de Andreea Marin spre deliciul tuturor celor prezenţi. După ce au făcut celebră fotografie, cei doi frați au mers în sală pentru a urmări decernarea premiilor.

Din imagini se poate observa că cei trei au o relaţie strânsă. Violetă şi Radu petrecând mult timp împreună. Ștefan Bănică a declarat în unele emisiuni că își dorește ca cei trei copii ai săi să aibă o relație apropiată. Actorul mai are un băiețel cu soția sa, Lavinia Parva.

Andreea Marin se reîntoarce în televiziune

Andreea Marin se pare că se întoarce la Televiziunea Națională, acolo unde a cunoscut succesul. Acolo ea a prezentat una dintre cele mai apreciate emisiuni – „Surprize, surprize„.

Cel care a dat-o de gol pe vedetă este Mircea Radu, cu care Andreea Marin a fost colegă în trecut la TVR. Din câte se pare, noul proiect al Andreei Marin va fi difuzat la TVR 1.

„M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea bună.

Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent.”, a spus Andreea Marin.

Vedeta le-a mărturisit fanilor că lucrează la un nou proiect

Pe pagina sa de socializare, Andreea Marin le-a mărturisit fanilor ei că lucrează la un nou proiect. Cu toate acestea, ea nu a oferit prea multe detalii în acest sens.

„Gata de filmare, să înceapă săptămâna specială în care am o veste pentru voi, o surpriză care sper să vă bucure! Puțintică răbdare și revin cu ea! Un gând bun și sănătate, că-i mai bună decât toate, iubire și spor, dragii mei!”, a scris ea în mediul online.

Așadar, e clar ca bună ziua că Andreea Marin revine la TVR, însă rămâne de văzut cu ce proiect își va încânta telespectatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *