Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Marin a vorbit despre trucurile de frumusețe pe care nu le omite niciodată

Andreea Marin a vorbit despre trucurile de frumusețe pe care nu le omite niciodată

26 apr. 2022, 18:45,
în Cancan ultimă oră

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete tv, iar frumusețea sa s-a păstrat intactă de-a lungul anilor. Îndrăgita prezentatoare a vorbit despre trucurile de frumusețe pe care nu le omite niciodată.

Andreea Marin este una dintre cele mai frumoase vedete tv autohtone, iar greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor nu și-au pus amprenta pe chipul său ce denotă blândețe și feminitate.

Andreea Marin nu renunță niciodată la micile trucuri de frumusețe

Chiar dacă are o bogată activitate profesională, iar programul zilnic este unul destul de încărcat, Andreea Marin nu renunță niciodată la micile trucuri de frumusețe care o ajută să își păstreze un aspect tânăr, în orice circumstanță.

Andreea Marin a mai spus că este important să avem grijă de feminitatea și de sănătatea noastră. Vedeta este de părere că femeile trebuie să fie modele pentru fiicele lor, așa cum este și ea pentru fetița ei.

,,Cred că ne datorăm acest minim respect. Să ne simțim bine în pielea noastră. Să avem grijă de feminitate și de sănătatea noastră, pentru că și această parte cosmetică, nu ține doar de aparențe, de felul în care arătăm atunci când ne uităm în oglindă, ci ține de felul în care înaintăm în vârstă, evoluăm și cum ne simțim cu noi. Să fim modele pentru fiicele noastre. Eu am o fiică și contează lucrul acesta”, a spus Andreea Marin pentru Click.

Andreea Marin dezvăluie pașii pe care îi face în ceea ce privește ritualul său zilnic

Andreea Marin a dezvăluit care sunt pașii pe care îi urmează în fiecare zi pentru a avea grijă de tenul pe care îl are. Astfel, vedeta spune că este necesar ca fața să fie demachiată corespunzător, iar hidratarea este un aspect foarte important.

,,Da, unul foarte simplu. Acela de a-mi demachia fața seara, pentru a dormi bine și pentru ca pielea noastră, care este supusă atâtor cazne, să aibă șansa de a se regenera, măcar în timpul somnului. Hidratarea mai este extrem de importantă, deoarece avem nevoie și de așa ceva. Trăim într-o lume în care poluarea este la ordinea zilei, așa că avem nevoie să hrănim tenul, măcar peste noapte”, a mai spus Andreea Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024