Prima pagină » Actualitate » Andreea Marin a uimit asistența la nunta Monicăi Bîrlădeanu! Vedeta a slăbit enorm și arată ca în reviste!
Andreea Marin a uimit asistența la nunta Monicăi Bîrlădeanu! Vedeta a slăbit enorm și arată ca în reviste!

Andreea Marin a uimit asistența la nunta Monicăi Bîrlădeanu! Vedeta a slăbit enorm și arată ca în reviste!

07 oct. 2024, 08:37,
în Actualitate

Andreea Marin a uimit asistența la nunta Monicăi Bîrlădeanu! Alături de Adrian Brâncoveanu, ieșeanca a atras toate privirile la nunta actriței Monica Bîrlădeanu, unde a impresionat prin eleganță și rafinament.

Andreea Marin a uimit asistența la nunta Monicăi Bîrlădeanu!

Andreea Marin a întors toate privirile la nunta Monicăi Bîrlădeanu. A slăbit enorm și arată cum nu se poate mai bine la brațul lui Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu au participat la evenimentul mult așteptat din lumea mondenă, desfășurat într-un cadru de vis, și au demonstrat din nou că formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc. Eleganța și stilul impecabil al celor doi au atras privirile tuturor.

Andreea Marin a optat pentru o ținută sofisticată, o rochie lungă, transparentă în parte de jos și extrem de decoltată la piept care i-a pus în evidență silueta. Aceasta a ales o culoare neutră, dar de impact, ținuta sa fiind completată de accesorii fine și un machiaj extrem de discret, care i-a scos în evidență frumusețea naturală, pe care o putem observa cu toții în postările ei de zi cu zi, de pe contul acesteia de Instagram.

Andreea continuă să impresioneze prin alegerile sale vestimentare, deși nu se știe încă dacă există o persoană specializată care îi alege ținutele sau ea ia propriile decizii cu privire la ceea ce îmbracă.

La rândul său, Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, s-a remarcat printr-o ținută clasică, dar extrem de elegantă la petrecerea de nuntă. Acesta a ales un  costum de culoare neagră și extrem de bine croit, pentru a fi în tandem cu frumoasa lui parteneră.

A slăbit peste 13 kilograme și are un corp de invidiat

Andreea Marin a reușit să slăbească și să se mențină într-o formă de invidiat datorită unei combinații echilibrate de alimentație sănătoasă, sport și un stil de viață echilibrat. Andreea a declarat că pune accent pe mese bogate în legume, proteine slabe și grăsimi sănătoase și evită alimentele procesate, cât și zahărul în exces.

Pe lângă alimentație, sportul ocupă un loc central în viața Andreei Marin. Fosta „Zână a Surprizelor” a mărturisit că a inclus antrenamentele fizice în rutina zilnică, chiar și atunci când timpul nu îi permite să ajungă la sală. Ea alege diferite exerciții care îi plac, cum ar fi pilates, yoga sau antrenamente funcționale, care îi tonifică corpul și o ajută să se mențină activă.

„Am crezut că să fie foarte greu să pierd 20 de kilograme, îmi pusesem în minte să ajung ca în liceu. Într-un an, pas cu pas, slăbind 1 kilogram, 2 maxim. Eu nu am făcut excese, am ascultat de nutriționist. Am urmat pe etape diverse diete progresiv, astfel încât să-mi învăț corpul cu o nouă viață. Efortul a fost să ascult ce mi se spune să fac, de fapt asta nu facem noi, le știm pe toate, dar le facem!? După aceea lucrurile s-au așezat, după aceea am scăpat de acea senzație de foame, de poftă și așa mai departe. Îți reeduci corpul, să spun așa. O lună, două a fost mai dificil, după aceea am intrat într-o normalitate și mi-am și spus în gândul meu: De ce nu o fi făcut eu asta și înainte”, a declarat recent Andreea Marin, a uimit asistența la nunta Monicăi Bîrlădeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`