Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Marin a slăbit considerabil în această vară. Vedeta vrea să ajungă la greutatea din liceu

Andreea Marin a slăbit considerabil în această vară. Vedeta vrea să ajungă la greutatea din liceu

27 sept. 2023, 16:02,
în Radio

Andreea Marin, fosta Zână a Surprizelor, a slăbit considerabil în această vară și spune că se simte acum mult mai tânără. Cu toate acestea, vedeta vrea să mai scape de câteva dintre kilogramele nedorite, pentru a ajunge la greutatea din liceu. Andreea Marin susține că a reușit acest lucru urmând o dietă potrivită dar și cu ajutorul sfaturilor unui specialist.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete TV de la noi. În urmă cu mai mulți ani, ea cunoștea celebritatea greație unor emisiuni care au făcut audiențe uriașe. Acum, ea pare decisă să lupte cu timpul. Din acest motiv ea a început „călătoria în sens invers”, spre întinerire.

Andreea Marin a slăbit 13 kilograme în această vară

Andreea Marin a împărtășit recent detalii despre stilul ei de viață. Vedeta a recunoscut că vara aceasta a slăbit 13 kilograme și a dezvăluit cum procedează pentru a se menține în formă. Celebra vedetă de televiziune recunoaște că se simte mai tânără și a ajuns acum la concluzia că este posibilă „călătoria în sens invers”, atunci când vine vorba despre îmbătrânire.

„Într-adevăr, chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva, ca să ajung așa, ca în liceu. Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru. Mă bucur foarte mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist, Carmen Barcan, pe care o vedeți adesea la televizor, pentru că are multe rezultate remarcabile, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune.

Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica. Și am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului”, a mărturisit Andreea Bănică.

Are o relație foarte bună cu mama ei vitregă

Andreea Marin a avut parte de cel mai greu moment al vieții sale la vârsta de doar 9 ani, atunci când mama ei i-a murit în brațe. Prezentatoarea își aduce aminte că a acceptat-o cu greu pe femeia cu care tatăl ei s-a recăsătorit. Tatăl Andreei Marin s-a recăsătorit, iar vedeta a recunoscut că a durat o perioadă până să o accepte pe mama ei vitregă și că i-a făcut viața amară de mai multe ori.

„La început, normal, cauți să înțelegi. Dar era foarte frumoasă. Noi, ca și copii, ne-am îndrăgostit de frumusețea ei, la început”, povestea Andreea Marin.

Fosta prezentatoare TV mărturisește că mama ei vitregă a avut grijă să nu-i lipsească nimic și i-a fost alături așa cum a știut ea mai bine. Andreea Marin nu o consideră ca o mamă vitregă și ține foarte mult la aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *