Prima pagină » Cultural » Andreea Marin a făcut o nouă dezvăluire emoționantă după ce a slăbit. „Mi-a readus bucuria. Mămică din nou” 

Andreea Marin a făcut o nouă dezvăluire emoționantă după ce a slăbit. „Mi-a readus bucuria. Mămică din nou” 

07 feb. 2024, 08:09,
în Cultural

Andreea Marin a făcut o nouă dezvăluire emoționantă după ce a slăbit și a ținut să spună cine este persoana care a ajutat-o în acest proces.

La vârsta de 49 de ani, Andreea Marin a decis să-și schimbe complet viața. După ce a reușit să slăbească 16 kilograme, prezentatoarea TV nu s-a oprit. A început să facă mult sport pentru a-și menține forma, având ajutorul unei persoane căreia îi va fi recunoscătoare mereu.

Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare

Pe platformele de socializare, prezentatoarea TV a făcut un anunț plin de bucurie. „Zâna surprizelor” a dezvăluit că, în ultima perioadă, acordă o atenție sporită aspectului său fizic și sănătății sale. Prin urmare, a hotărât să își dedice mai mult timp sportului, iar rezultatele sunt deja vizibile.

Andreea Marin a beneficiat de un sprijin important în acest proces. Într-o postare pe internet, însoțită de câteva imagini cu ea în sala de sport, vedeta a dezvăluit identitatea persoanei care a avut un rol crucial în transformarea sa. Potrivit prezentatoarei, Ioana Tiganilă, o celebritate a televiziunii care deține sala respectivă și care urmează să devină mamă din nou în curând, i-a fost un sprijin deosebit.

Andreea Marin, dezvăluire emoționantă după ce a slăbit

În plus, „Zâna Surprizelor” a dorit să își exprime recunoștința față de antrenoarea sa, care o motivează mereu să nu renunțe și să continue pe drumul său în ceea ce privește noul său stil de viață.

„Complicitatea a două femei minunate mi-a readus bucuria mișcării făcute cu forță și grație în același timp de două ori pe săptămână, a respirației corecte și sănătoase, a flexibilității corpului, mult mai zvelt astăzi.

Ioana Tiganila este viitoare mămică (din nou) și e omul de televiziune pasionat de Pilates într-atât încât și-a deschis propria sală,(…) iar Andreea Olteanu este antrenoarea mea cu voce caldă și calmă, dar fermă, care îmi e ghid pe acest drum al evoluției mele prin sport. O bucurie să văd rezultate concrete în doar câteva săptămâni de antrenament!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

De cate kilogramele în plus a reușit să scape Andreea Marin

Andreea Marin a reușit să scape de 16 kilograme în urma acestor momente dificile din viața ei și s-a declarat mulțumită de această transformare. Prezentatoarea TV a povestit că a reușit să atingă aceeași greutate pe care o avea în perioada liceului, dar acum este mult mai preocupată de sănătatea sa.

„Am slăbit 16 kilograme. Mai am 3-4 kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă. Mi-am făcut și toate analizele de curând. Sfătuiesc orice om, dar dacă vorbim de femei, atunci cele care au o vârstă asemănătoare cu a mea, eu am 49 de ani, trebuie să aibă cu atât mai mult grijă de sănătatea lor. Mi-am verificat starea de sănătate și sunt bine”, a mărturisit Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni televizate după ce a slăbit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *