Prima pagină » Cancan » Andreea Marin a dezvăluit cum a ajuns la divorț de Ștefan Bănică Jr. Vedeta suferea de depresie

Andreea Marin a dezvăluit cum a ajuns la divorț de Ștefan Bănică Jr. Vedeta suferea de depresie

23 feb. 2022, 13:01,
BZI.ro, în Cancan

Invitată în cadrul unui podcast, Andreea Marin a dezvăluit motivul real pentru care a ajuns la divorț în urmă cu aproape opt ani. Fosta „Zână a Surprizelor” și Ștefan Bănică Jr au fost căsătoriți timp de șapte ani, din 2006 până în 2013, din mariajul lor rezultând Ana Violeta, singura fiică a artistului. Andreea Marin mai spune că, nefericită fiind, i-a dat mult de gândit cazul Mădălinei Manole și astfel a luat decizia să se despartă de Bănică Jr.

Zilele trecute, Andreea Marin a vorbit deschis despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Vedeta s-a confruntat cu probleme serioase pe parcursul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr. Astfel, fosta „Zână a Surprizelor” a dezvăluit că se simțea nefericită și plângea mai mereu fără motiv, iar acest lucru a făcut-o să-și pună un semn de întrebare. Când și-a făcut curaj să meargă la un specialist, fosta prezentatoare TV a aflat că suferea de depresie, o boală des întâlnită în zilele noastre.

Andreea Marin, dezvăluiri despre divorț

Andreea Marin a povestit că a trecut prin momente dificile pe vremea când era încă căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. Vedeta începuse să nu se mai recunoască, căci era tot timpul nefericită și cu ochii în lacrimi. Din acest motiv, fosta prezentatoare TV a decis să apeleze la ajutor de specialitate. Ea a mărturisit că ceea ce i s-a întâmplat Mădălinei Manole i-a dat de gândit, pentru că recunoștea unele semne ale depresiei, în ceea ce o privea.

„Eram nefericită! Eram bolnavă, pentru că depresia este o boală, să o recunoaştem. Aveam insomnii, mă trezeam plângând fără motiv. Din afară, aveam viaţa perfectă. Dar în mine era un zbucium continuu. Singurul moment fericit era atunci când îmi ţineam copilul în braţe! Nu voiam să realizez că am o problemă, nu! Eu eram o femeie puternică. Cazul Mădălinei Manole mi-a dat de gândit. După tragedie, ascultam la TV un interviu cu un psiholog care vorbea despre semnele depresiei şi mi-ai dat seama că sunt multe comune. Aşa că am decis să consult un specialist să verific”, a povestit Andreea Marin, în podcastul găzduit de Mihai Morar.

Vedeta s-a confruntat cu mari greutăți

Tot în podcastul lui Mihai Morar, Andreea Marin a mai precizat că depresia nu a fost singura problemă cu care s-a confruntat. În plus, în perioada când a aflat că suferă de această afecțiune, lucrurile nu mergeau deloc bine în mariajul ei cu Ștefan Bănică Jr. Din acest motiv, ea a hotărât, mai târziu, să pună punct căsniciei cu artistul cu care are o fiică.

„Sufleteşte nu eram bine! Am luat măsuri târziu, după cum ştiţi cu toţii (n.r. – se referă la separarea de Ştefan Bănică Jr). Nu eram bine în viaţa personală. Dacă aş putea să schimb ceva la trecut, aş fi mai atentă la alegerile pe care le fac! La oamenii din jur”, a mai spus Andreea Marin, referitor la divorț.

În prezent, Andreea și Ștefan au o relație civilizată de dragul fiicei lor și amândoi și-au refăcut viețile. În timp ce Andreea Marin trăiește o poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu, Ștefan Bănică se află la al treilea mariaj, actuala lui soție fiind Lavinia Pârva, care i-a dăruit un fiu, pe Alexandru.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *