Prima pagină » Cancan » Andreea Mantea, supărată pe fiul ei David. Micuțul a luat 3.000 de lei din casă, iar ce a făcut cu ei întrece orice imaginație

Andreea Mantea, supărată pe fiul ei David. Micuțul a luat 3.000 de lei din casă, iar ce a făcut cu ei întrece orice imaginație

28 iun. 2024, 10:19,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Mantea s-a declarat supărată pe fiul ei David după ultima isprava pe care acesta a făcut-o. Prezentatoarea TV a povestit pentru kanald.ro despre ultimele pozne ale micuțului David.

Deși îl admiră și îl iubește enorm, Andreea a mărturisit că de această dată, David a întrecut orice limită cu ceea ce a făcut.

Andreea Mantea, supărată pe fiul ei David

După ultima întâmplare, Andreea Mantea a fost foarte nemulțumită de David, chiar dacă faptele lui erau bine intenționate.

Andreea Mantea: „A luat toți banii pe care i-a găsit în casă și s-a dus la o vânzătoare de la magazin și i-a dat ei.”

Andreea Mantea: „Totul face din generozitate.”

„A zis că a văzut-o pe acea femeie că era îmbrăcată mai ponosit. I-a zis să se ducă să își cumpere haine că o vede că este săracă și că nu are bani să își ia îmbrăcăminte și mâncare. Vânzătoarea, pentru că îl cunoștea și mă știa și pe mine, mi-a dat banii înapoi.

A fost vorba de 3 000 de lei. Într-o zi a mai venit la mașină cu mămică și o fetiță.”, a mai spus prezentatoarea pentru aceeași sursă.

Deși David este la vârsta la care face tot felul de pozne și o mai supără pe Andreea, prezentatoarea TV este mândră de fiul ei, care îi seamănă prin bunătatea sa. Generozitatea sa la o vârstă atât de fragedă reflectă buna educație și nivelul de implicare al Andreei în creșterea lui.

Cristi Mitrea, despre acuzațiile de agresiune la adresa Andreei Mantea

Cristi Mitrea a oferit un răspuns după acuzațiile de agresiune la adresa Andreei Mantea. Sportivul respinge acuzațiile de agresiune împotriva Andreei Mantea. Recent, Zanni a fost invitat în emisiunea La Măruță de pe Pro TV și a discutat despre trecutul agitat al lui Cristi Mitrea.

El afirmă că nu există probe care să susțină că ar fi agresat vreodată o femeie. Mulți oameni sunt sceptici în legătură cu scandalul dintre luptător și cunoscuta prezentatoare și se întreabă dacă a comis acele acțiuni terifiante menționate de Zanni.

„Vreau să te întreb, dacă tot îți place să fii sincer, dacă tu de-a lungul timpului ai avut vreo plângere de la vreo fostă soție sau iubită? Ai avut vreo filmare, vreo înregistrare?”, l-a întrebat Cătălin Măruță pe Cristi Mitrea, în cadrul propriei sale emisiuni.

„Nu, nu am avut, referitor la ce spunea copilul acesta (n.r. Zanni), și cu agresiunile nu, nu am primit nicio înregistrare cu mine fiind agresiv cu o femeio și nu am niciun raport de la poliție, în legătură cu asta. E ușor să pozezi în victimă în ziua de azi și lumea… vorbeam de victimele astea (n.r. din emisiune), la ce s-a întâmplat aici.”, a răspuns acesta.

Recent, Andreea Mantea s-a declarat supărată pe fiul ei David după un gest pe care acesta l-a făcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 iulie 2024
03 iulie 2024