Prima pagină » Cancan » Andreea Mantea suferă de o boală gravă: „Mi-e greu să vorbesc despre asta”

Andreea Mantea suferă de o boală gravă: „Mi-e greu să vorbesc despre asta”

21 mai 2021, 10:57,
în Cancan

Veste tristă în showbiz-ul autohton. Se pare că Andreea Mantea suferă de o boală gravă depre care îi este foarte greu să vorbesca deschis. Totuși, recent, ea și-a deshis sufletul în fața fanilor și a vorbit destre această afecțiune de care suferă.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Pe lângă faptul că apare zilnic pe micile ecrane, Andreea este o persoană care se implică în proiecte umanitare și oferă o mână de ajutor atunci când este posibil. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Andreea Mantea suferă de o boală gravă

Chiar dacă pare ciudat pentru majoritatea oamenilor, iată că Andreea Mantea suferă de o afecțiune care o face să para însărcinată. Despre aceasta afecțiune de care suferă, îndrăgita prezentatoare de la Kanal D a vorbit deschis cu fanii ei. Până acum, ea refuza să vorbească despre boală, preferând să păstreze doar pentru dânsa această durere.

Pentru că a primit nenumărate întrebări despre burtica de gravidă pe care a afișat-o într-o poză postată pe Instagram, Andreea Mantea a fost nevoită să le spună prietenilor ei adevărul despre boala sa.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt … pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…”, a spus Andreea Mantea pe InstaStory.

Andreea Mantea își mai dorește un copil

Chiar și așa, cu această boală de care suferă, Andreea nu a negat că își mai dorește un copil, atunci când va fi momentul potrivit.

„Nu zic că nu-mi doresc să rămân însărcinată. Nu zic că nu mi-aș mai dori un bebe, doar că nu este momentul. Când o vrea Dumnezeu. Deocamdată, eu nu vreau, dar dacă aș fi însărcinată, nu aș ascunde acest lucru. N-ai cum să ascunzi o asemenea fericire”, a mai explicat vedeta.

În prezent, Andreea este într-o relație cu un bărbat a cărui identitate nu a dezvăluit-o încă.

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens”, a declarat Andreea Mantea pentru TV Mania.

Andreea Mantea, dezvăluiri despre fiul ei

Două dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune au fost invitate în cadrul emisiunii lui Teo, de la Kanal D. Ilinca Vandici și Andreea Mantea au povestit despre experiențele lor cu cei mici, dar și despre momentele tensionate din viața unui părinte. Se pare că fix cu doar câteva minunte înainte de a pleca spre emisiune, frumoasa brunetă s-a confruntat cu o mică problemă. Fiul ei, David, i-a spus că îi este foame, însă Andreea trebuia să se prezinte la emisiunea lui Teo. La scurt timp, băiatul a venit cu un răspuns total neașteptat.

„De când a început să vorbească, el spunea «tu nu ești mama mea, tu nu mă iubești, nu îmi dai să mânânc ce vreau eu». La trei ani jumate mă întreba «Tu ești o mamă rea?». La un moment dat a avut o obsesie cu pufulețîi. El are o personalitate atât de puternică, încât mă copleșește. Eu sunt doar o mamă, care e bună, e rea, plânge, e drăgută. El mă îmbărbătează pe mine. I-am spus că mă face să întârzii la Teo și mă fac de râs. El îmi spune «eu sunt copilul și voi sunteți oameni mari, trebuie să mănânc atunci când îmi este foame»”, a povestit Andreea Mantea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *