Prima pagină » Cancan » Andreea Mantea s-a vindecat de COVID. Care au fost primele declarații ale vedetei

Andreea Mantea s-a vindecat de COVID. Care au fost primele declarații ale vedetei

07 oct. 2021, 11:28,
în Cancan

Cunoscuta prezentatoare TV Andreea Mantea a făcut primele declarații după ce s-a vindecat de COVID, boala ținând-o la domiciliu în ultimele două săptămâni. De remarcat că și fiul vedetei, David, pe care îl are din relația cu Cristian Mitrea, a fost infectat cu temutul virus. Însă perioada critică pentru Andreea și fiul ei a trecut, astfel că acum, cei doi sunt în afara oricărui pericol.

Prezentatoarea TV Andreea Mantea și fiul ei au fost testați pozitiv la testul COVID. Recent, vedeta a povestit cum se simte după două săptămâni de izolare. Andreea Mantea a trecut printr-o perioadă destul de grea, după ce s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. Din fericire, nu a avut o formă care să îi pună viața în pericol, dar a trebuit să stea în izolare pentru două săptămâni.

Timpul a trecut destul de repede, iar acum s-a vindecat și pot să-și reia activitățile obișnuite. Vedeta nici nu a ieșit bine din izolare că a și postat o imagine pe rețelele de socializare. Aceasta a mai și dezvăluit care este starea ei de sănătate la acest moment.

Andreea Mantea s-a vindecat de COVID-19

După ce a dezvăluit că s-a infectat cu coronavirus, vedeta a primit o avalanșă de mesaje de la internauți care îi urau să se facă bine repede pentru a se întoarce pe micul ecran în cel mai scurt timp cu putință. Așa că imediat cum s-a terminat perioada de izolare, Andreea Mantea a postat o fotografie cu ea, în mașină, semn că este gata să se întoarcă la activitățile de zi cu zi, iar la descrierea postării aceasta le-a dezvăluit internauților cum se simte. Prezentatoarea TV se poate declara o femeie norocoasă, căci a trecut ușor prin boală, iar acum se simte bine.

„Gata! Mi-am revenit! Cred… Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunteți minunați!”, a scris Andreea Mantea pe rețelele de socializare.

Ce spune Andreea Mantea despre problemele ei de sănătate

Totodată, vedeta a dezvăluit că atunci când se confruntă cu o situație stresantă sau solicitantă, tinde să se umfle și să ia în greutate undeva la 10 kilograme. Astfel, ea ajunge atunci de la mărimea S la mărimea L.

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție. Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S.

De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a declarat Andreea Mantea în umă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *