Prima pagină » Cancan » Andreea Mantea, prima reacție după ce Cristi Mitrea a anunțat numele iubitului ei! Era de așteptat

Andreea Mantea, prima reacție după ce Cristi Mitrea a anunțat numele iubitului ei! Era de așteptat

16 iun. 2021, 11:57,
în Cancan

Andreea Mantea a avut prima reacție după ce tatăl copilului ei, Cristi Mitrea, a anunțat public numele iubitului vedetei tv. Invitat la podcast-ul lui Cătălin Măruță, luptătorul de MMA a făcut o dezvăluire neașteptată despre iubitul secret al brunetei.

Acesta a mai adăugat faptul că regretă participarea la emisiunea Burlăcița, acolo unde a cunoscut-o pe Andreea Mantea!

Andreea Mantea, prima reacție după ce Cristi Mitrea a anunțat numele iubitului ei

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de pe Youtube, luptătorul a dezvăluit numele bărbatului care i-a dat și inelul de logodnă Andreei Mantea!

Este vorba despre Valeriu Floricel, producătorul emisiunii Se strigă darul de la Kanal D! Andreea Mantea a prezentat acest show împreună cu Bursucul și apoi cu Mihai Mitoseru.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a declarat Cristi Mitrea, la podcastul „Acasă la Măruță”.

La o zi după toate aceste dezvăluiri, Andreea Mantea a avut o primă reacție în mediul online. Frumoasa brunetă a postat un mesaj în care a scris “Iubirea este totul“, semn că își asumă și este fericită alături de Valeriu Floricel.

Cristi Mitrea a dezvăluit cine este adevărata sa iubită!

Sportivul are o relație de patru ani cu Andreea Caranda, celebra Colombina de la Abracadabra! Momentan, Andreea lucrează la Pro TV, unde este producător la mai multe emisiuni de divertisment, printre care Vorbește Lumea.

„E ceva. E acolo, nici noi nu știm ce este. O iubesc. Probabil sunt și aici. Da, da, e ceva acolo de mult timp. Este un du-te, vino. Are și un copil mai mare, am scăpat. Mi-e teamă să fac pasul (n.r. căsătorie). Cred că ne ducem pe patru ani eu cu Andreea Caranda. Da, ne vedem destul de des. Da, se duce spre relație. Nu suntem cuplu așa, suntem noi între noi. Ne aprindem repede, suntem pe adrenalină, suntem puternici. Suntem pe smardoială. Emoțional vorbind, avem un confort foarte mare în a sta împreună, ne completăm din multe puncte de vedere. Este viitoarea. Ar putea fi viitoarea mea soție. Dacă ar tăcea câteodată, ar fi perfect”, a dezvăluit luptătorul, invitat în podcastul „Acasă la Măruță”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *