Prima pagină » Cancan » Andreea Mantea, pictorial incediar în costum de baie. Cum s-a pozat vedeta în vacanță

Andreea Mantea, pictorial incediar în costum de baie. Cum s-a pozat vedeta în vacanță

04 iul. 2024, 09:47,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Mantea și-a surprins fanii de pe rețelele sociale cu un pictorial în costum de baie, din vacanță. Prezentatoarea de la Kanal D a atras atenția publicului din mediul online cu o fotografie în care poartă un costum multicolor, din două piese.

Fanii au apreciat postarea cu numeroase comentarii.

Andreea Mantea, pictorial incediar în costum de baie

Andreea Mantea este mereu activă pe rețelele sociale și postează fotografii și clipuri video chiar și atunci când este în vacanță. Recent, ea a publicat imagini din concediul său la mare. Îmbrăcată într-un costum de baie mic, multicolor, din două piese, prezentatoarea TV și-a arătat formele provocatoare în timp ce se relaxa pe plajă.

Printre fotografiile din vacanță se numără și imagini cu ea într-o ținută elegantă de seară, dar și într-o ținută lejeră de prânz.

Postarea prezentatoarei a strâns rapid peste 70 de mii de aprecieri de la fani și numeroase complimente.

„Ești minunată!”, „Frumusețe ucigătoare!”,  „Cea mai frumoasă femeie!”, „Sexi!”, „Frumoasă doamnă!”, „Cea mai frumoasă din Casa iubirii”, „Ești pur și simplu fermecătoare!” – sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Ce face Andreea Mantea pentru a se menține în formă

Andreea Mantea este mereu preocupată de siluetă și se străduiește să mențină un stil de viață echilibrat pentru a fi mereu în cea mai bună formă. Vedeta de la Kanal D afirmă că amestecurile de ceaiuri o ajută foarte mult.

“N-am un secret, poate stresul. Nu am un secret. Beau ceaiuri, sunt atentă la mâncare, tot ce aud că ar funcționa, încerc și eu. În urmă cu câteva săptămâni, Mă mai trezesc cu tot felul de iritații, alergii, probleme, dar pe mine nu mă interesează, eu vreau să le experimentez pe toate pe pielea mea, pentru că sunt foarte curioasă. Eu beau foarte mult ceai, de toate felurile, fac un amestec”, a explicat Mantea, pentru wowbiz.ro.

Un alt truc pentru menținerea siluetei sale este un amestec de apă cu sare pe care îl consumă zilnic, dimineața.

“Mai fac ceva de foarte mult timp și mie mi se pare normal. Îmi pun în apă dimineața puțină sare să mă hidratez foarte bine cu mineralele respective și mai pun într-o altă sticlă, îmi pun mai multe, unele la frigider, altele la temperatura camerei, salvie, rozmarin, oregano, mentă, castravete, în funcție de cum vreau eu să aibă apa respectivă aroma.

Ele sunt antiinflamatoare, antimicrobiene, funcționează foarte bine asupra organismului, zic eu, pentru că mănânc foarte multe prostii, pentru că sunt pofticioasă și atunci mă gândesc că trebuie să vin și cu un aport sănătos. Iau multe suplimente, vitamine, ceva normal”, a adăugat Andreea Mantea.

De curând, Andreea Mantea și-a surprins fanii din mediul online cu un pictorial incediar în costum de baie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *