Prima pagină » Cultural » Andreea Mantea, o prezență provocatoare pe Facebook. Ce spune vedeta despre căsătorie și trecutul său amoros

Andreea Mantea, o prezență provocatoare pe Facebook. Ce spune vedeta despre căsătorie și trecutul său amoros

20 iun. 2022, 09:57,
în Cultural

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Andreea Mantea, este o prezență provocatoare pe Facebook. Bruneta a fost și este mereu în atenția publicului, având în vedere relațiile sale de dragoste controversate. Iată ce spune vedeta despre căsătorie și trecutul său amoros.

Andreea Mantea, în ipostaze provocatoare pe Facebook

Frumoasa prezentatoare tv Andreea Mantea face furori pe Facebook cu fotografii incendiare. Focoasa brunetă are un corp de invidiat și nu ezită să își etaleze formele perfecte, spre încântarea publicului masculin. Vedeta atrage privirile tuturor la vârsta de 35 de ani și se bucură de aprecierea publicului autohton.

Cu toate acestea, Andreea Mantea a avut parte și de critici din partea unor internauți, având în vedere trecutul amoros controversat. Aceasta își asumă însă scandalurile în care a fost implicată și se bucură din plin de viață. Vedeta tv se dedică în totalitate fiului ei de care este tare mândră și are un succes impresionant în carieră.

Aceasta își asumă rolul de mamă singură, iar pe plan personal este extrem de discretă. Aceasta nu a dorit să precizeze dacă în viața ei se află un bărbat.

,,E bine, e liniște și deocamdată am nevoie de aceste lucruri. Când o să am nevoie de văpaie, mă voi ocupa. Deocamdată e liniște și mă bucur de ea.”, a declarat vedeta.

În prezent, Andreea Mantea se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. O altă vedetă care atrage privirile tuturor cu formele sale perfecte este Delia Matache. Artista a refuzat să pozeze nud, dar nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii îndrăznețe în mediul online. Și frumoasa Eva Zaharescu pozează sexy pe Instagram la vârsta de 20 de ani și are un număr impresionant de urmăritori.

Ce spune frumoasa vedetă despre căsătorie și trecutul amoros

Andreea Mantea s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din showbiz-ul autohton, iar despărțirile de partenerii de viață au propulsat-o în atenția publicului. Vedeta a fost protagonista unor scandaluri de amploare și a fost criticată de unii. Cu toate acestea, bruneta își asumă trecutul scandalos și se bucură din plin de viață.

Andreea Mantea a mărturisit că nu își dorește să îmbrace rochia de mireasă și că a avut multe de învățat din relațiile sale toxice.

,,Dacă nu faci pasul acesta cu cine trebuie și cu cine merită, nu o mai faci; preferi să te întâlnești cu persoana respectivă în altă viață. Dacă nu mi s-a întâmplat până la vârsta asta și dacă n-am făcut pasul acesta până acum… (…)

Ultimul lucru toxic din viața mea, pe care l-am eliminat, avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini, și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic. Aia e o experiență, nu o poți numi relație sau căsnicie, sau ceva frumos. Orice femeie are nevoie de o relație toxică la un moment dat, dacă e o femeie căreia îi place să simtă adrenalina, dar e o perioadă, după care zice gata!”, a declarat vedeta tv.

Andreea Mantea își asumă rolul de mamă singură și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiul ei. Aceasta se bucură din plin de viață și se declară o femeie fericită și împlinită.

Andreea Mantea își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii provocatoare. Îndrăgita prezentatoare are o carieră de succes în televiziune și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *