Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Mantea, motivul pentru care nu l-a trecut pe Cristi Mitrea în certificatul de naștere al lui David, fiul lor

Andreea Mantea, motivul pentru care nu l-a trecut pe Cristi Mitrea în certificatul de naștere al lui David, fiul lor

15 iul. 2022, 22:45,
în Cancan ultimă oră

Andrteea Mantea a vorbit despre relația toxică pe care a avut-o cu Cristi Mitrea și a explicat motivul pentru care fostul luptător nu este menționat în certificatul de naștere al băiatului lor. Recent, Cristi Mitrea a mărturisit care este adevăratul motiv.

Anul trecut, Andreea Mantea dezvăluia ce fel de relație a avut cu Cristi Mitrea și de ce nu l-a trecut pe acesta în certificatul de naștere al fiului lor, David. Fostul sportiv MMA a povestit și el, recent, care este motivul pentru care există o linie în căsuța din certificatul de naștere al lui David, acolo unde trebuia scris numele tatălui.

Cristi Mitrea nu apare în certificatul de naștere al lui David, fiul său și al Andreei Mantea

Cristi Mitrea a explicat care este motivul pentru care nu este trecut în certificatul de naștere al fiului său, David. Acesta a spus că nu a vrut și nu a avut niciodată discuția aceasta cu Andreea Mantea.

„Nu există nu am vrut. Nu am avut discuția asta niciodată. Nu e ca si cum m-a întrebat cineva ce scriu aici. Noi aveam o comunicare întreruptă demult. Probabil pe certificat e linie la mine. Eu nu consider că statutul sau titulatura de mamă sau tată sau încrierea pe un certificat sau pe o hârtie te face mamă sau tată. Nu ești mamă sau tată pentru că scrie în ală, trebuie să oferi mult mai mult decât atât”, i s-a confesat Cristi Mitrea lui Cătălin Măruță.

De ce Andreea Mantea nu l-a trecut pe Cristi Mitrea în certificatul de naștere al fiului lor

Andreea Mantea povestea că a avut o relație toxică cu Cristi Mitrea și în tot acest timp, ea a încercat doar să îl protejeze pe David. Vedeta a mai spus că nu a vrut niciodată șă îi strice imaginea lui Cristi Mitrea.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu. Mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui. Pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem. Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui”, scria în urmă cu un an Andreea Mantea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`