Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Mantea, însoțită de fiul ei, David, pe platourile de filmare. Ce boacănă a făcut băiatul vedetei

Andreea Mantea, însoțită de fiul ei, David, pe platourile de filmare. Ce boacănă a făcut băiatul vedetei

13 iul. 2023, 12:37,
în Radio

Andreea Mantea este însoțită de fiul ei, David, peste tot, chiar și pe platourile de filmare ori la diferite evenimente și castinguri. Iar acest lucru este de înțeles, deoarece bruneta este o mamă singură care își iubește foarte mult copilul. Recent, Andreea Mantea a povestit cum băiatul ei a pus-o în încurcătură în timpul unor filmări.

Cristi Mitrea și Andreea Mantea au format un cuplu timp de jumătate de an, după ce luptătorul a câștigat show-ul „Burlăcița”. În timpul acestei relații, focoasa brunetă a rămas însărcinată, însă despărțirea s-a produs înainte de nașterea băiatului. În prezent, Cristi Mitrea nu mai vorbește cu mama copilului său. Astfel, Andreea Mantea a fost nevoită să-și crească singură copilul, care acum are opt ani.

Andreea Mantea, însoțită de fiul ei, David, pe platourile de filmare

Andreea Mantea și David sunt mai mereu împreună, chiar și pe platourile de filmare, acolo unde copilul o pune în încurcătură pe vedetă. Andreea Mantea este o mamă singură, dar și un om de televiziune desăvârșit, îmbinând cele două vieți, personală și profesională, cu desăvârșire.

Căci face cum face și este mereu pe micul ecran, dar și alături de fiul ei. Și asta este posibil pentru că David o însoțește aproape peste tot, la evenimente, la castinguri și chiar și pe platoul de filmare.

În timp ce ea își face treaba la cârma emisiunii „Casa iubirii”, fiul ei o urmărește cu atenție din spatele camerelor de filmat. Și nu doar că o urmărește, dar îi și dă, uneori, bătăi de cap. Conform spuselor prezentatoarei, David intervine în timpul emisiei exact în cele mai nepotrivite momente. Atunci îi pune tot felul de întrebări prin cască, iar ea e musai să îi răspundă.

„A fost la filmări, merge la castinguri. A fost recent. Îi place să se bage în urechea mea: «Mama de ce nu mi-ai lăsat nu știu ce», «Mama, am voie gumă?». Când este totul mai intens acolo, când ești în discuții când ești acolo în febră… «Mama, am voie gumă?» Și eu zic «Nu». Și el «Dar e din aceea extra mentolată», «Păi am voie sau n-am?»”, a povestit Andreea Mantea.

Fiul Andreei Mantea este „topit” după înghețată

Și cum la mestecatul gumei există o mică problemă, Andreea Mantea mărturisește că fiul ei mai are o slăbiciune culinară. Mănâncă foarte sănătos, chiar și alimente pe care bruneta nu le consumă, rareori dulciuri, dar atunci când vine vorba de înghețată, David nu se poate abține.

„El adoră broccoli, conopidă, spanac, sfeclă. Eu nu le mănânc și totuși îi dau exemplu. Mănânc așa puțin, să vadă totuși. L-am convins să mănânce toate lucrurile astea pentru că tot se întâmplă așa ca prin magie «mama, ce mâncăm?». Pur și simplu s-a învățat. Eh, mai mănâncă și nenorociri, nu prea mult dulce, dar mănâncă înghețată. Asta este singura problemă, înghețata”, a mai adăugat Andreea Mantea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`