Prima pagină » Cultural » Andreea Mantea, fără machiaj și în ipostaze neașteptate. ,,Mi-e greu să explic afecțiunea cu care mă confrunt…”

Andreea Mantea, fără machiaj și în ipostaze neașteptate. ,,Mi-e greu să explic afecțiunea cu care mă confrunt…”

14 sept. 2022, 10:22,
în Cultural

Îndrăgita prezentatoare tv Andreea Mantea s-a afișat din nou fără machiaj și în ipostaze neașteptate. Vedeta a trecut în ultima vreme prin transformări fizice uluitoare, iar fanii au fost extrem de îngrijorați. După ce a reușit să slăbească și să ajungă la forma fizică mult dorită, Andreea Mantea a apelat la ajutorul medicilor pentru a trata o afecțiune la nivelul feței. Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă acum vedeta.

Andreea Mantea, fără machiaj și în ipostaze uimitoare

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de celebritate, vedeta se dedică fiului ei, de care este tare mândră. În pofida trecutului amoros controversat, Andreea Mantea își asumă fiecare capitol din viața sa și se bucură din plin de viață.

Andreea Mantea și-a obișnuit publicul cu apariții sexy și ținute provocatoare. Cu toate acestea, bruneta este extrem de sinceră cu admiratorii săi și le împărtășește acestora experiențele mai puțin plăcute din viața sa. Recent, prezentatoarea s-a afișat fără machiaj pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Vedeta a recunoscut că luptă periodic cu probleme la nivelul feței și este nevoită să apeleze la ajutorul medicilor pentru a avea un ten fără cusur.

,,Fără machiaj, fără filtre, facem tratamente. Eiminăm impuritățile, pielea moartă. (…) Am început deja un tratament.”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Mulți au criticat-o pe frumoasa prezentatoare și pentru faptul că are probleme cu greutatea și că are perioade în care se îngrașă. Andreea Mantea a precizat că suferă de o boală autoimună din cauza căreia are oscilații de greutate și probleme cu pielea. Mai mult, vedeta a mărturisit că își dorește să își schimbe stilul de viață și să aibă o alimentație echilibrată pentru a se putea menține în formă.

,,Am stat și m-am gândit. Mi-am zis că trebuie să slăbesc neapărat, dar nu la modul acela dur cu diete și așa mai departe. Nu! Vreau să încep să am un stil de viață mai sănătos, cel puțin din punct de vedere al alimentației. Trebuie să fac cumva și să îmi transform viața cu totul, să am un stil de viață sănătos, pentru că, din păcate, este vârsta. Nu pot să mai fiu așa cum era. Nu pot.”, a declarat aceasta.

Deși se confruntă cu probleme de sănătate și are parte de critici dure din partea unora, Andreea Mantea nu ezită să împărășească cu fanii din mediul online toate momentele grele din plan personal. Vedeta nu ține cont de replicile răutăcioase ale unora și se bucură din plin de viață. O altă artistă celebră din România care s-a afișat nemachiată este Loredana Groza. Cântăreața se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia.

Și celebra Mihaela Rădulescu pozează în ipostaze îndrăznețe la vârsta de 53 de ani. Aceasta încinge imaginația multor bărbați cu aparițiile sale sexy.

Ce probleme de sănătate are celebra prezentatoare

Andreea Mantea a vorbit în repetate rânduri despre problemele de sănătate pe care le are, dar mai ales despre faptul că uneori este judecată de cei din jur din cauza oscilațiilor sale de greutate. Vedeta suferă de o boală autoimună, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii.

,,Mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit. (…)

Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct.”, a declarat aceasta.

În prezent, Andreea Mantea se află într-o formă fizică de invidiat după ce a reușit să slăbească folosind o dietă inedită, bazată pe un sistem de vindecare a organismului cu ajutorul energiei.

Deși se confruntă cu probleme serioase de sănătate, Andreea Mantea își păstrează optimismul și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Cu toate că a fost criticată de unii internauți după ce a pozat nemachiată și s-a îngrășat câteva kilograme, vedeta își asumă fiecare apariție publică și se bucură din plin de celebritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`