Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Mantea, dezvăluiri neașteptate despre viața sa: „E doar o minciună”

Andreea Mantea, dezvăluiri neașteptate despre viața sa: „E doar o minciună”

20 dec. 2021, 21:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andreea Mantea a fost invitată vineri, 17 decembrie 2021, în cadrul emisiunii TV ”Teo Show” de pe KanalD. Realizatorii emisiunii i-au pus mai multe întrebări dificile. Prezentatoarea TV a precizat și cum reacționează în momentul în care este mințită de către partenerul de viață.

Vineri după-amiază, 17 decembrie 2021, Andreea Mantea a fost prezentă în platoul emisiunii „Teo Show”. Acolo, vedeta a fost întrebată de către Bursucu dacă, în cazul unei minciuni greu de trecut cu vederea, ea ar mai acorda o a doua șansă partenerului de viață.

Andreea Mantea este o fire răzbunătoare

La acea întrebare, Andreea Mantea a oferit un răspuns afirmativ. După cele declarate de către vedetă, ne putem da seama că aceasta nu este doar o iubită iertătoare, ci și o fire răzbunătoare.

”Am făcut-o până acum, da. E doar o minciună. Depinde cu ce minte. Putem să ne răzbunăm și noi după aceea, nu?”, a spus Andreea Mantea.

După despărțirea de Cristian Mitrea, Andreea Mantea este foarte secretoasă când vine vorba despre relațiile sale. Cei doi au avut o poveste de dragoste extrem de scurtă, iar în acest moment nu se înțeleg foarte bine.

În trecut, realizatoarea TV a recunoscut că este într-o relație, însă nu a vrut să ofere niciodată mai multe detalii despre bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Cristi Mitrea a dezvăluit cine este iubitul Andreei Mantea

Se pare că Andreea Mantea trăiește de 5 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat, căruia nu a vrut să îi facă publică identitatea până la acest moment. Cu toatea astea, Cristi Mitrea, tatăl copilului ei, a dezvăluit numele bărbatului, într-un interviu acordat lui Cătălin Măruță, scrie libertatea.ro.

”L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine?, a declarat Cristian Mitrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *