Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Mantea, declarații picante despre viața amoroasă

Andreea Mantea, declarații picante despre viața amoroasă

31 mart. 2022, 22:47,
în Cancan ultimă oră

Andreea Mantea a făcut declarații inedite despre viața amoroasă. Prezentatoarea show-ului „Casa iubirii”, noua emisiunea de la Kanal D, e de părere că, la un moment dat, orice femeie are nevoie de o relație toxică.

Andreea Mantea e una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. De-a lungul timpului, ea a moderat mai multe proiecte de televiziune, mai ales cu teme matrimoniale. Conform cancan.ro, atunci când vine vorba despre propriile ei relații, bruneta declarat că a găsit cheia succesului, dar fără aplicabilitate vizibilă.

Andreea Mantea, despre viața amoroasă: „Nu mai puteam, era toxic!”

De când s-a lansat în showbiz-ul autohton, Andreea Mantea a păstrat mereu o oarecare discreție în privința vieții personale. Cea mai controversată relație a ei a fost cea alături de Cristian Mitrea, tatăl fiului ei. După despărțire, vedeta nu a mai apărut public alături de niciun bărbat. Însă, ulterior, fostul ei partener a dezvăluit identitatea masculului din viața brunetei. Luptătorul susținea mai demult că el s-ar fi întâlnit cu Valeriu Floricel, însă nu ar fi vorbit prea mult.

De curând, Andreea Mantea a oferit un interviu amplu, în care a atins mai multe subiecte. Printrele altele, prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că a eliminat „ultimul lucru toxic” din viața ei.

„Ultimul lucru toxic din viața mea, pe care l-am eliminat, avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini, și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic”, a spus Andreea Mantea pentru sursa citată.

Andreea Mantea: „Orice femeie are nevoie de o relație toxică”

De asemenea, Andreea Mantea a afirmat că își susține alegerile amoroase din trecut, argumentând că, deseori, femeile care iubesc adrenalina, au nevoie de o relație toxică atunci când sunt dornice de aventură. Însă, cel mai important lucru pentru ea e să se aleagă cu învățăminte din trecut.

„Care este problema, extragem, intrăm în tot haosul și căutăm exact, de ce am țipat, de ce simt ce simt, de ce îmi vine să plâng, care e motivul real, de unde a plecat totul și mă duc și caut acolo!”, a mai spus ea.

În același timp, Andreea Mantea are un punct de vedere referitor și la idilele cu iz mistuitor. Vedeta susține că acestea sunt doar experiențe de scurtă durată.

„Aia e o experiență, nu o poți numi relație sau căsnicie, sau ceva frumos. Orice femeie are nevoie de o relație toxică la un moment dat, dacă e o femeie căreia îi place să simtă adrenalina, dar e o perioadă, după care zice gata!”, a conchis prezentatoarea de la Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`