Prima pagină » Cancan » Andreea Mantea, de nerecunoscut pe internet. Internauții au crezut că este însărcinată

Andreea Mantea, de nerecunoscut pe internet. Internauții au crezut că este însărcinată

29 dec. 2021, 11:06,
în Cancan

Andreea Mantea a ajuns să fie de nerecunoscut pentru fanii săi din mediul virtual care au crezut ca este însărcinată. Internauții au observat o schimbare mai mult decât vizibilă la celebra prezentatoare de la Kanal D. De ceva vreme, frumoasa brunetă a luat proporții, iar prietenii ei de pe rețelele sociale au căzut pe gânduri.

Iată ce le-a răspuns fanilor săi vedeta.

Este Andreea Mantea însărcinată?

Andreea Mantea a mai fost întrebată în urmă cu puțin timp dacă așteaptă cel de-al doilea copil, însă prezentatoarea le-a spus atunci fanilor ei că doar s-a îngrășat câteva kilograme, ba mai mult, aceasta a precizat și că are o problemă de sănătate.

Cu toate acestea, la fotografiile postate s-a creat un întreg sondaj de opinii pe seama acestui subiect.

„Toți cu întrebarea: ‘vine bebe?’ Va răspund eu: Meniul de Crăciun fraților 😂😂😂

O sa aibă David un fratior/surioara ?🤩

Fără comentarii răutăcioase, a spus deja de câteva ori că este doar grasă și nu însărcinată… Și nu e ceva rău să fii grasă… Se prea promovează „perfecțiunea” aici pe instagram încât ați luat-o razna unii… Nu este important exteriorul unei persoane, credeți-mă… Păcat 😔😔 frumusețea nu este eternă și nici kilogramele nu contează… Daca ai un suflet bun… Andreea ești minunată ❤️

Grasă, însărcinată bebe,etc. O înșiruire de cuvinte fără sens aruncate fără cap în spațiul virtual și o invadare crasă a intimității. Andreea, arăți și ești F Y R E!

Se vede clar că nu este vorba de grăsime! În primul rand sânii ii are umflati …Picioarele la fel…Un om nu se îngrașă asa peste noapte.

Ești foarte frumoasa ❤️ a spus ca are probleme de sănătate…. Nu mai fiți rai!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Fiul Andreei Mantea, agresat de colegi

Invitată la emisiunea Teo Show de la Kanal D, Andreea Mantea a venit însoțită de David, băiețelul ei în vârstă de șase ani pe care îl are cu Cristi Mitrea. Micuțul a povestit că are la școală un coleg care l-a zgâriat pe față.

Frumoasa brunetă a povestit prin ce a trecut micuțul David la școală.

“Nu l-a zgâriat, a vrut să-i scoată ochiul. Asta a fost picătura care a umplut paharul”, a spus Andreea Mantea.

Aceasta a mai spus că timp de două săptămâni, David a venit acasă murdar, plin de vânătăi pe mâini și pe picioare, ba chiar și cu zgârieturi pe față. Băiețelul i-a luat apărarea unei colege.

„Aici nu mai vorbim de o răutate, vorbim de lucruri mult mai grave. Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez, să nu zică lumea că îi iau eu apărea, că sunt exagerată. Dar când e vânăt pe ambele picioare și pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu, măcar să-l ții la distanță? Eu vreau să se apere. Zice: mama, stai, că e mic, eu nu pot să lovesc un copil, nu pot să fac rău. Acest copil parcă e coborât din Rai. Are o bunătate fantastică”, a declarat Andreea Mantea, potrivit playtech.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *