Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Andreea Mantea, BATUTA de Cristi Mitrea. „Ma lovea chiar daca eram insarcinata”
Andreea Mantea, BATUTA de Cristi Mitrea.

Andreea Mantea, BATUTA de Cristi Mitrea. „Ma lovea chiar daca eram insarcinata”

30 mart. 2017, 12:14,
BZI.ro, în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:46439;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Andreea Mantea parea ca si-a gasit in sfarsit implinirea in viata personala de cand este insarcinata si reluase relatia cu Cristian Mitrea, castigatorul show-ului „Burlacita” si tatal copilului ei. Doar ca zambetele de la televizor si din fotografii erau doar de fatada, daca tinem cont de dezvaluirile facute de frumoasa bruneta unor prietene.
Relatia idilica dintre Andreea Mantea si Cristi Mitrea pare sa nu fi existat niciodata, scrie wowbiz.ro, care noteaza ca, potrivit unor prietene ale brunetei, aceasta juca teatru de cate ori afisa o mina relativ fericita la televizor. In realitate, Andreea traia un cosmar alaturi de Cristi Mitrea, de care s-a si despartit.
Insarcinata in 5 luni, bruneta s-a plans unor prietene de drama pe care ar fi trait-o alaturi de Cristi Mitrea, care ar fi avut un comportament violent si ar fi agresat-o pe Andreea in repetate randuri, chiar si cand era insarcinata.
Cristi m-a lovit de mai multe ori, chiar si insarcinata. De multe ori ma tinea cu forta la el in casa si nu ma lasa sa plec, de frica sa nu ma duc la politie. Imi lua si telefonul. Urlam dupa ajutor, urlam la vecini, de mi se auzea vocea la doua strazi”, le-ar fi spus Andreea Mantea prietenelor ei.
Potrivit acelorasi prietene, se pare ca in momentul in care se linistea dupa un episod de agresivitate, natural sau ajutat de calmante, Cristi Mitrea isi cerea scuze si nu mai stia cum sa o impace pe Andreea, ii saruta picioarele implorand-o sa il ierte si lacrimile ii curgeau pe obraz. De fiecare data ea il ierta, punand sentimentele ce i le purta luptatorului mai presus de ratiune.
Nu mai formeaza un cuplu, iar daca bruneta ar decide sa depuna plangere importiva lui, sportivul risca sa ajunga dupa gratii, el fiind in perioada de incercare de dupa o condamnare pentru violenta. In decembrie 2012 Mitrea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru ca a injunghiat un vatman in trafic, dupa ce acesta l-ar fi injurat. Instanta l-a iertat, insa se afla intr-un termen de incercare de sase ani. Daca in acest timp participa la orice fel de infractiune, el va trebui sa ispaseasca si pedeapsa anterioara. In acest interval de timp, Mitrea este obligat sa se prezinte regulat la Serviciul de Probatiune, sa anunte in prelabil orice schimbare de domiciliu sau deplasare ce depaseste 8 zile si sa comunice orice schimbare de loc de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *