Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Mantea are un fiu pe care îl crește singură de 7 ani. „A moștenit totul de la mine”

Andreea Mantea are un fiu pe care îl crește singură de 7 ani. „A moștenit totul de la mine”

13 mart. 2023, 11:45,
în Radio

Îndrăgita vedetă TV Andreea Mantea are un fiu pe care îl crește singură de 7 ani, tatăl băiatului părăsind-o înainte de nașterea acestuia. Focoasa brunetă și Cristi Mitrea s-au cunoscut la emisiunea burlăcița și au avut o relație timp de șapte luni. Despărțirea dintre Andreea Mantea și tatăl lui David a fost cu scandal, prezentatoarea acuzând că a fost bătută de mai multe ori.

Recent, Andreea Mantea a făcut declaraţii emoţionante despre fiul ei, David. De şapte ani, băiatul i-a schimbat viaţa total prezentatoarei, care mărturiseşte că nu e deloc uşor fiind mamă singură, însă este împlinirea ei cea mai mare.

Andreea Mantea are un fiu pe care îl crește singură de 7 ani

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate şi iubite prezentatoare din România, având o carieră de succes în televiziune. Pe lângă acest vis împlinit, vedeta este şi mama unui băieţel în vârstă de şapte ani, pe nume David. Aceasta îi dedică tot timpul liber şi ţine cont de părerea lui în deciziile pe care le ia. Andreea Mantea recunoaşte însă că nu e uşor să fie mamă singură, dar este cel mai frumos sentiment din lume şi este recunoscătoare că trăieşte aceste momente.

„Da, este foarte greu! Este foarte greu, dar este fantastic de frumos! Este, nu cred, că mai poate exista un lucru să mai vină, să mai apară un lucru în viața mea care să-mi ofere atât de multă împlinire. Dacă vreau să vorbesc cu cineva mai intens, mă ascund, mă duc undeva, ies pe afară, mă bag în mașină. Sunt niște eforturi, sunt niște sacrificii, sunt niște lucruri. Dar, e atât de frumos!

Mă surprinde maturitatea lui. Este atât de atent la tot ceea ce se întâmplă! În acelaşi timp, este şi sensibil, dar şi pragmatic. Vom vedea ce şi cum se va dezvolta pe viitor. Cert este că eu îi voi fi alături, la fiecare pas… A moştenit totul de la mine, atât ca fizic, cât şi în ceea ce priveşte caracterul. Este unu la unu cu mine”, a mărturisit Andreea Mantea.

Ce spune Cristi Mitrea despre copil

Andreea Mantea s-a despărțit de fostul ei iubit Cristi Mitrea când se afla în luna a patra de sarcină. Bruneta nu a fost dispusă să-i ofere niciodată lui Cristi Mitrea drepturi asupra copilului pe care îl au împreună. După ce băiatul a înaintat în vârstă, cei doi au revenit însă la sentimente mai bune. Au început să comunice din nou, stabilind chiar și un program de vizitare, așa că luptătorul își poate vedea acum copilul și petrece timpul cu el. În prezent, David primește de la tatăl său și o pensie alimentară.

„L-am vazut prima dată la trei ani. Am avut mustrări de conștiință și m-am dus să-l văd. Am avut cu Andreea niște negocieri în încercarea de a crește împreună copilul și am început să dezvolt aceasta relație cu David. Îmi zice tata”, a precizat luptătorul.

Cristi Mitrea a mai spus că, la un moment dat, a avut gânduri de căsătorie cu Andreea Mantea, și chiar a cerut-o de nevastă, însă aceasta l-a refuzat. Luptătorul a povestit că a încercat să aibă o relație cu Mantea, de dragul copilului, dar nu a mers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024