Prima pagină » Cancan » Andreea Mantea are un copil superb din relația cu Cristi Mitrea. Motivul pentru care este certată cu David

Andreea Mantea are un copil superb din relația cu Cristi Mitrea. Motivul pentru care este certată cu David

31 ian. 2022, 11:35,
în Cancan

Focoasa brunetă Andreea Mantea și-a dorit foarte mult un copil, iar visul ei s-a împlinit în urmă cu câțiva ani, pe când era într-o relație cu Cristi Mitrea. Din păcate însă povestea lor de dragoste nu a rezistat, ba chiar vedeta a trăit anumite traume în timp ce era însărcinată. Însă anii au trecut, iar David este un copil minunat de care mama lui, Andreea Mantea, este foarte mândră.

Îndrăgita vedetă de televiziune este o femeie norocoasă care și-a dorit mult un copil, iar visul i-a fost îndeplinit. Andreea Mantea îl are pe David, de care este foarte mândră pentru că o împlinește și îi face viața exact așa cum a visat. Acum băiețelul este mare, merge la școală, are păreri personale și, da, uneori o mai supără pe mama lui.

Andreea Mantea are un copil superb

David este rodul iubirii din Andreea Mantea și luptătorul Cristian Mitrea. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea Burlăcița și au rămas împreună pentru câte va luni. Ulterior s-au despărțit, cu scandal, iar Andreea Mantea a decis să crească singură copilul. Așa se face că în certificatul de naștere al băiețelului în dreptul numelui tatălui este o linie.

Andreea Mantea are o relație foarte apropiată cu fiul ei, David. El a fost permanent cu ea și în perioada în care vedeta prezenta emisiunea Puterea Dragostei filmată în Turcia. Pentru el, Andreea s-a întors în România și a renunțat la emisiune. Imediat cum a simțit că David nu mai este fericit și că duce lipsa colegilor și a prietenilor din țară, vedeta a făcut bagajele și s-a întors acasă.

După mai mulți ani de la despărțirea de Cristi Mitrea, Andreea Mantea și-a făcut curaj și a povestit prin ce a trecut alături de tatăl copilului ei. Vedeta a spus că a fost agresată chiar și când era însărcinată și că a ținut multă vreme ascunse niște lucruri, pentru că a vrut să-și protejeze copilul.

„Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec”, a declarat Andreea Mantea.

Declarațiile vedetei au venit în contextul în care Cristi Mitrea, fiind invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, a spus că la un moment dat a pus la îndoială faptul că David este copilul lui.

Motivul pentru care Andreea Mantea și copilul ei sunt certați

Andreea Mantea le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare că acum este certată cu fiul ei. Cu toate acestea, ea a arătat ce face David pentru a-i reintra în grații mamei lui. Pe Instagram, Andreea este urmărită de peste 2 milioane de oameni care sunt foarte interesați de activitatea ei, atât cea profesională, cât și cea personală. Mulți au fost curioși să afle ce a făcut David de a reușit să o supere pe mama ei, dar Andreea a spus că nu poate dezvălui asta. Cu toate acestea, băiețelul i-a făcut mamei sale un desen ca să o împace mai repede.

„Suntem certați. Nu pot să vă zic ce a făcut… Și totuși, m-am topit”, a scris Andreea pe contul de socializare.

În altă ordine de idei, Andreea Mantea este o mămică mândră că are un așa copil și nu are cum să fie supărată prea mult timp pe David.

Toate amănuntele despre Theo Rose

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *