Prima pagină » Cancan » Andreea Mantea are o soră mai puțin cunoscută, dar la fel de frumoasă. Cu ce se ocupă Lavinia
Andreea Mantea are o soră mai puțin cunoscută, dar la fel de frumoasă. Cu ce se ocupă Lavinia

Andreea Mantea are o soră mai puțin cunoscută, dar la fel de frumoasă. Cu ce se ocupă Lavinia

15 iul. 2021, 09:24,
BZI.ro, în Cancan

Pe Andreea Mantea o știe toată România, dar mai puțin cunoscut este faptul că are o soră la fel de frumoasă care nu a fost atrasă de televiziune. Lavinia Mantea este sora mai mare a Andreei și este femeie de afaceri, neavând legătură cu lumea mondenă. Cu toate acestea, Andreea și Lavinia au o legătură puternică și se vizitează foarte des.

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton și până acum se credea că nu prea are secrete în privința familiei. Ba chiar, de curând s-a aflat și identitatea iubitului acesteia, cu care are o relație de trei ani. Așadar, se cunosc detalii despre mama ei, despre copil, despre foștii iubiți, însă nu același lucru se poate spune despre … sora ei. Da, Andreea are o soră care îi este aproape în orice moment important. Și totuși, aceasta evită lumea showbizului.

Andreea Mantea are o soră femeie de afaceri

Întâmplări din viața Andreei Mantea au ținut multă vreme prima pagină a ziarelor. Aceasta a avut, de-a lungul timpului, mai multe proiecte tv și s-a remarcat întotdeauna într-un fel sau altul. Însă puțini sunt cei care știu că Andreea Mantea are o soră care, deși îi seamănă fizic, nu are nicio legătură cu lumea mondenă din România. Aceasta este cu trei ani mai mare decât Andreea Mantea, având 37 de ani.

Aceasta se numește Lavinia Mantea, iar cele două se înţeleg de minune, dovadă fiind şi vizitele pe care i le-a făcut în Turcia, în timp ce prezentatoarea TV se afla la filmările pentru emisiunea „Puterea Dragostei”. Însă dincolo de faima pe care o are Andreea în showbiz, Lavinia evită lumina reflectoarelor şi lucrează într-un alt domeniu decât sora ei. Aceasta deține o firmă de imobiliare în București și se pare că are foarte mare succes în branșă. Aşadar, oricât de bine o duce Andreea în showbiz, nici sora ei nu se descurcă rău.

Cum și-a început Andreea Mantea cariera

Revenind la Andreea, aceasta a făcut carieră în showbiz cu toate că nu are studii de specialitate în televiziune. Aceasta a absolvit Facultatea de Relații Financiar Bancare Interne și Internaționale și și-a început cariera ca asistentă a matinalilor Răzvan și Dani.

„După ce am intrat pe făgaşul castingurilor, am descoperit o lume nouă, fascinantă: cunoşteam oameni interesanţi, de la care, când am început să apar în reclame şi videoclipuri, am prins ce şi cum înseamnă să fii regizor. Când a fost vorba să dau la facultate, am vrut sa-mi depun dosarul la UNATC, la actorie. Numai că tata nici n-a vrut s-audă de-aşa ceva. Mi-a zis că nu vrea să crească o muritoare de foame”, spunea Andreea Mantea în urmă cu ceva timp.

Andreea Mantea este o femeie împlinită și profesional și familial

Viața Andreei Mantea s-a schimbat odată cu participarea la emisiunea Burlăcița de la Antena 1. Aici l-a cunoscut pe Cristi Mitrea cu care a avut o relație frumoasă și tumultoasă totodată. Vedeta a rămas însărcinată și are acum un băiețel de șase ani extrem de frumos și inteligent.

Totodată, Andreea este împlinită și pe plan sentimental, pentru că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un producător tv. Vedeta nu vorbește în public despre iubitul ei, dar nu se ferește să spună că este o femeie fericită. Totodată, Andreea Mantea are o relație frumoasă și cu a ei soră, Lavinia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *