Prima pagină » Cancan » Andreea Mantea, apariții sexy pe rețelele de socializare. Cu ce probleme s-a confruntat vedeta în ultima perioadă

Andreea Mantea, apariții sexy pe rețelele de socializare. Cu ce probleme s-a confruntat vedeta în ultima perioadă

02 mart. 2022, 10:54,
în Cancan

Andreea Mantea și-a surprins recent fanii cu apariții sexy pe rețelele de socializare. Focoasa brunetă s-a afișat în ipostaze provocatoare în mediul online, iar reacțiile nu au întâziat să apară. Mai mult, detaliile observate din fotografiile vedetei au declanșat discuții printre internauți.

Andreea Mantea a fost protagonista unor scandaluri izbucnite pe rețelele de socializare, aceasta fiind deranjată de situațiile în care a fost implicată. Iată cu ce probleme s-a confruntat vedeta în ultima perioadă.

Andreea Mantea, apariții sexy și ipostaze controversate în mediul online

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Andreea Mantea, a surprins din nou. Frumoasa brunetă s-a fotografiat în ipostaze extrem de sexy, spre încântarea admiratorilor ei. Celebra vedetă nu a ezitat niciodată să își etaleze formele voluptoase în ținute provocatoare.

Andreea Mantea a fost nu de puține ori protagonista unor controverse în spațiul public, iar relațiile sale de dragoste scandaloase i-au adus și mai multă celebritate. În ultima perioadă, focoasa brunetă a trecut prin schimbări spectaculoase, iar tranformările fizice au atras imediat atenția.

Îndrăgita prezentatoare tv a recurs și la diete drastice pentru a se menține în formă, după ce a observat că a pus câteva kilograme. Mai mult, au apărut zvonuri că vedeta ar fi însărcinată, însă aceasta a negat cu vehemență presupunerile, precizând că a luat în greutate.

În pofida replicilor dure ale unor internauți, Andreea Mantea își asumă fiecare apariție și face furori cu ținutele incendiare și fotografiile în ipostaze sexy. Bruneta a pus pe jar inimile bărbaților și pe vremea când a pozat în Playboy. Vedeta a mărturisit că a acceptat să realizeze pictorialul în celebra revistă pentru bărbați ca semn de revoltă după ce a avut un conflict cu tatăl ei.

„În momentul în care tata a aflat că vreau să dau la Actorie s-a supărat foarte tare. Eu n-am înţeles şi o ţineam pe a mea că eu dau. (…) A fost supărat pe mine vreo doi ani. Ne contraziceam tot timpul, nu mă lăsa nicăieri, nu-i convenea nimic din ce făceam eu. Şi de aici răzvrătirea mea de a poza în Playboy şi multe alte lucruri. Am vrut pur şi simplu să-i atrag atenţia pentru că la un moment dat nu prea mai vorbeam deloc.

Ne-am întâlnit după câteva zile, țin minte că mi-a trântit ziarul peste ochi. Nu m-a bătut, nu m-a lovit, mi l-a trântit peste ochi și mi-a zis ,,Atât de mulți ani ai învățat degeaba, atât de mulți ani te-am învățat lucruri degeaba. Ai făcut atât de multe lucruri degeaba, ești zero, nu mai reprezinți nimic.”, a declarat Andreea Mantea.

O altă vedetă care face furori cu aparițiile provocatoare este Delia Matache. Artista nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ținute sexy și ipostaze controversate. Și colega ei de breaslă, cântăreața Raluka face furori cu aparițiile incendiare în mediul online.

Frumoasa brunetă își asumă trecutul și relațiile amoroase controversate. Aceasta are un copil cu celebrul Cristi Mitrea, însă povestea lor de dragoste a fost una tumultoasă. Certurile dintre cei doi au fost nelipsite, iar despărțirea a fosr urmată de replicii dure și acuzații grave. În prezent, Andreea Mantea și Cristi Mitrea au o relație bună de dragul copilului lor.

Ce spune focoasa brunetă despre problemele din ultima perioadă

Recent, Andreea Mantea s-a confruntat cu mai multe situații dificile pe plan personal. Pe lângă conflictele izbucnite în mediul online cu unii internauți, focoasa brunetă a mărturisit că are o problemă pe care nu știe cum să o mai ascundă.

Câteva fotografii postate de prezentatoare în care se observă că tenul ei este afectat au provocat un val de reacții. Vedeta s-a afișat fără un strop de machiaj, observându-se că are acnee. Pe Instagram, bruneta a împărtășit cu fanii îngrijorarea ei și a postat câteva fotografii în care apare nemachiată. Ulterior, aceasta a reușit să rezolve problema cu tenul ei însă a rămas marcată de perioada în care a avut de suferit.

,,A fost o perioadă foarte grea când am avut niște probleme hormonale și din cauza aceasta mi s-a umplut efectiv fața de coșuri. Coșuri imense, dureroase, care mă mâncau, pe care îmi doream enorm să le rup, să le storc, să le ard, să le tai… orice, doar să scap de ele. A fost o perioadă cruntă din viața mea. Am încercat de la toți doctorii dermatologi până la tot felul de tratamente naturiste.”, a mărturisit aceasta.

Vedeta încearcă și în prezent să țină sub control afecțiunea de care suferă. O altă situație neplăcută pentru focoasa brunetă a fost declanșată de zvonurile apărute în presă că ar fi însărcinată. Andreea Mantea a dezvăluit că a luat câteva kilograme în plus și că nu așteaptă un copil.

În pofida controverselor și discuțiilor din mediul online, celebra prezentatoare nu ezită să se afișeze în ipostaze inedite și în ținute provocatoare, spre încântarea publicului  masculin. O altă vedetă din România care face furori cu fotografiile sexy este Loredana Groza. Aceasta atrage privirile tuturor când apare pe scenă și la evenimentele mondene.

În schimb, frumoasa artistă Elena Gheorghe este o apariție discretă în showbiz-ul autohton. Cântăreața este extrem de apreciată și are un număr impresionant de urmăritori pe Instagram, unde se afișează cu familia ei superbă.

Andreea Mantea și-a surprins recent fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Focoasa brunetă își asumă fiecare apariție publică și nu ezită să își etaleze formele voluptoase, spre încântarea admiratorilor ei.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *