Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Mantea, adevărul despre despărțirea de iubit: ,,Ultimul lucru toxic din viața mea”

Andreea Mantea, adevărul despre despărțirea de iubit: ,,Ultimul lucru toxic din viața mea”

27 mart. 2022, 11:20,
în Cancan ultimă oră

Andreea Mantea a făcut declarații noi despre relația ei de iubire cu bărbatul cu care nu s-a afișat niciodată în public, dar despre care s-a tot vorbit în presă. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a fost din nou sinceră și onestă, așa cum și-a obișnuit fanii, și a vorbit deschis despre viața ei sentimentală.

Andreea Mantea, adevărul despre relației ei de iubire

Într-un interviu, Andreea Mantea a confirmat zvonurile potrivit cărora este din nou singură. Se pare că după o relație de câțiva ani, în care o bună bucată de timp, vedeta a fost fericită, lucrurile s-au schimbat și acum Andreea este din nou singură. S-a tot scris în presă că vedeta este în culmea fericirii cu acest bărbat, și tocmai faptul că nu și-au făcut relația cunoscută, le aduce mulțumire și fericire în cuplu. Declarația Andreei Mantea din prezent duce cu gândul direct la partenerul ei de viață și anunță despărțirea de acesta pe motiv că era o persoană toxică.

Ultimul lucru toxic din viața mea, pe care l-am eliminat, avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini, și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic!, a spus Andreea Mante.

Vedeta este de părere că, la un moment dat, orice femeie are nevoie de o relație toxică, dar că este important să știe când să spună stop și să nu repete greșelile din trecut.

Andreea Mantea este prezentatoarea emisiunii Casa iubirii

Dacă în plan sentimental nu o duce grozav, în plan profesional Andreea Mantea este pe val, ca-n totdeauna, de altfel. Se anunță un show matrimonial cu foarte multe surprize pentru telespectatori. Tinerii care sunt în căutarea iubirii au ocazia să o găsească în cadrul unui format complet nou, realizat integral de Kanal D.

Emisiunea va fi filmată într-o locație specială din București. Nu este prima dată când Andreea Mantea se află la cârma unei emisiuni matrimoniale. Vedeta a prezentat Mireasă pentru fiul meu, dar și Puterea Dragostei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`